PROMJENE – Makronova 7.6.2019. u 18 h

PROMJENE – Makronova 7.6.2019. u 18 hŽivimo u vremenu u kojem je promjena toliko brza da se često ne stižemo prilagoditi. Osim toga, promjena zahtijeva puno volje i snage. Prvi korak jest postati svjestan stanja u kojem se nalazimo, emocija koje imamo i priznati sami sebi – jesmo li sretni?

Ponekad promjeni težimo sami, a ponekad nas okolina na to prisili. Okolina nisu samo ljudi koji nas okružuju, već i planet Zemlja koja svojom frekvencijom i stalnim promjenama „potiho“ utječe na nas. Promjene same po sebi nisu loše, no najčešće im pružamo veliki otpor. Zaboravili smo gledati na promjenu kao na poticaj, na nešto što nas pokreće na rast i učenje.

Često kroz promjene nemamo snage prolaziti sami – niti trebamo. Energija Novog svijeta donosi potrebnu snagu – snagu mijenjanja čovjekovih uvjerenja, stavova, a time i životnih prilika. Pojedinac koji se otvori energiji Novog svijeta i donese odluku kako se želi mijenjati, pomaknut će granicu u razumijevanju sebe i svijeta oko sebe.
Pridružite nam se na posebnom predavanju i saznajte koje su promjene nastale na Zemlji u posljednje vrijeme, te na koji način sami možemo aktivno pridonijeti pomacima prema novim počecima.

Predavanje obuhvaća sljedeće teme:
 Utjecaj vibracija i frekvencija na planet Zemlju
 Kako sve te promjene utječu na nas i kako ih možemo iskoristiti za osobni razvoj?

Nakon predavanja slijedi Meditacija za Zemlju – udobno sjedeći u stolicama, prvo vasuvodimo u opušteno stanje. Nakon opuštanja, učimo vas kako energetski ojačati te kako probuditi pet elemenata od kojih je sazdan cijeli Svemir, pa tako i mi. Tako osnaženi, predajemo energiju Zemlji kako bismo je pročistili od svih vrsta zagađenja te joj olakšali
prijelaz u višu dimenziju.

Predavanje i meditacija održavaju se 7.6.2019. (petak) u 18:00 sati u prostorijama
Makronove, Ilica 11/1 u Zagrebu. Predviđeno trajanje je sat vremena. Ulaz je slobodan.
Organizator: Klub RDD | Martićeva 70, Zagreb | www.rukedoreduhovne.org