O ovome će govoriti dr Bruce Lipton u Zagrebu!

Dr Bruce Lipton napokon u Zagrebu! Dogadjaj je to koji ce okupiti sve ljubitelje samorazvoja, znanosti i duhovnosti.

İnformacije o seminaru su na ovom linku: Dr Lipton. 21.09. i 22.09. u Zagrebu!

Trenutna znanstvena renesansa stvara toliko radikalnu revoluciju da mijenja svijet. Kvantna fizika u kombinaciji s “novom” biologijom otkriva da naše misli, ponašanje i uvjerenja kontroliraju našu genetiku i oblikuju opće stanje našeg tijela kao i naše mjesto u svijetu. Pogonska sila ove planetarne evolucije je nova znanost koja dokazuje da smo doista duhovna, odnosno energetska bića koja nastanjuju fizička tijela. Istraživanja pokazuju da su naše zdravlje i način života uvjetovani razvojnom programiranju prije sedme godine života. Nova otkrića potaknut će nas da preinačimo negativne programe iz djetinjstva i kreiramo rajski život na planetu Zemlji.

Molekularni biolog dr. Bruce H. Lipton prenijet će vam uzbudljivo novo istraživanje koje nam pruža priliku da rastemo kroz ova turbulentna vremena na planetu. Bruce će vas putem multimedijalnih sadržaja na vrlo dinamičan, jednostavan i razumljiv način provesti kroz putovanje iz mikrosvemira stanice do makrosvemira uma.

Znanje je moć. Nova znanost koja je obuhvaćena u ovom programu potiče sudionike seminara da preuzmu kontrolu nad svojim životom i da se iz pasivne žrtve razviju u odgovorne ko-kreatore boljeg svijeta. Postanite vladar svoje sudbine umjesto žrtve svojih programa. Ovaj seminar će vas inspirirati, angažirat će vaš um i potaknuti vašu kreativnost na djelovanje. Kada primijenite ovo novo znanje razumjet ćete svoj enormni potencijal koji je u stanju učiniti veliku transformaciju vašeg života.

Seminar će se održati u Kinu SC, Savska 25.

Kratak pregled tema na seminaru:

Subota, 18.00 do 21.00:

  1. Stara znanost dvadesetog stoljeća: priča o ograničenosti

Newtonova fizika podijelila je svemir u dvije međusobno neinteraktivne cjeline: materiju i energiju. Takvo gledište imalo je za posljedicu stajalište da na materiju ljudskog tijela ne mogu utjecati nevidljive sile, uključujući dušu i svijest. Trenutno razmišljanje konvencionalne znanosti i dalje drži da je tijelo neinteligentni mehanički uređaj na koji se može utjecati samo kirurškim zahvatima i putem kemijskih supstanci (posebno farmaceutskih lijekova). Darwinova teorija dovela je do vjerovanja da se mehanički geni uključuju i isključuju i na taj način kontroliraju fizičko tijelo, ponašanje i emocije. Tako nas je znanost uvjerila da smo “žrtve” sila koje ne možemo kontrolirati.

  1. Nova znanost 21. stoljeća: priča o osobnom rastu

Nova pionirska znanost uklonila je ograničavajuća uvjerenja starog doba. Epigenetika otkriva da ponašanje gena kontrolira okruženje i percepcija. S obzirom da možemo kontrolirati svoje okruženje i misli, to znači da možemo postati vladari svoje genetske aktivnosti. Svojim otkrićima da su energetska polja, uključujući i svijest, primarne sile koje oblikuju naše iskustvo na Zemlji, kvantna fizika nas potiče na preuzimanje kontrole nad svojim životom.

Nedjelja, 11h – 18h:

  1. Nova fizika: dobre vibracije – loše vibracije

Kvantna fizika dokazala je da je cijeli svemir sačinjen od energije te da je fizička realnost zapravo iluzija. Naša iskustva određena su isprepletenošću svijesti i duhovnosti s energetskim poljima u koja su uronjena. Ova polja predstavljaju primarni način komunikacije između svih prirodnih organizama. Najbolji način za upravljanje kvalitetom življenja je da ponovno naučimo kako koristiti svoje osjećaje, to jest, opažati energetska polja i to znanje koristiti kao smjernice.

  1. Od gore prema dolje: povezanost na relaciji um-tijelo

Ne tako davno vjerovali smo da nama upravljaju naši geni. Danas znamo su da svijest, uvjerenja i emocije primarne odrednice genetske aktivnosti našeg tijela. Razumijevanje kako funkcionira povezanost na relaciji um-tijelo otkriva kako i zašto smo manifestirali povijest svog biološkog izričaja. Što je najvažnije, ovo nas znanje dodatno potiče da povratimo svoju kontrolu nad vlastitim zdravljem i srećom.

  1. Iznutra prema vani: kako kreiramo svoje živote

Kombinacija principa kvantne fizike s novom biologijom otkriva da su misli glavni kreator životnog iskustva. Misli nisu zatvorene u našoj glavi, one se emitiraju u vanjski svijet. Kada prepoznamo kakav utjecaj ima naša svijest u energetskom polju koje nas okružuje, moći ćemo se maknuti s ideje o sebi kao žrtvi, preuzeti kormilo nad svojim odlukama i započeti kreiranje života kakvog želimo.

  1. Matrica…za stvarno

Priroda je dizajnirala djetetov nervni sustav na način da ono u prvih sedam godina života bude u stanju stalne hipnoze. Ovo djetetu pomaže da velikom brzinom preuzme kulturološke obrasce neophodne kako bi postalo funkcionalni član obitelji i društvene zajednice. No, oko 70% posto programa koje pritom preuzme, po svojoj prirodi su ograničavajući, obeshrabrujući i skloni samo-sabotaži. Problem je u tome što je naš život 95% oblikovan nevidljivim (tj. nesvjesnim) programiranim ponašanjem. Kronične bolesti u odrasloj dobi primarno su se razvile iz iskustava koje čovjek ima za vrijeme začeća, kao fetus i novorođenče. Programiranje kroz obiteljsku liniju određuje naše ponašanje, zdravlje i okolnosti u kojima živimo.

  1. Uzimanje crvene tablete: efekt medenog mjeseca

Život godinama može biti turoban, no dvadeset četiri sata pošto se zaljubimo on se za većinu nas pretvori u raj na zemlji. Medeni mjesec nije slučajna tvorevina: to je vrijeme u kojem je kreativnost jako izražena i s lakoćom manifestiramo svoje želje i čežnje. Razumijevanje kako smo kreirali to iskustvo i zašto ono brzo izblijedi omogućit će nam sposobnost manifestiranja takvog stanja svijesti svaki dan do kraja života.

  1. Biologija duše: priča o besmrtnosti

U svijetu konvencionalne znanosti i njihove takozvane istine ne postoji takvo nešto kao što je ljudska duša. S druge strane, kvantna fizika i molekularna biologija otkrivaju univerzum u kojem je naš identitet povezan s okolišnim “signalom” koji je prisutan bez obzira je li naše tijelo živo… ili nije. Svaki čovjek izraz je jedinstvene okolišne frekvencije, on je neodvojivi integralni dio svega što postoji (za mnoge – Bog). Mi smo svojoj duši moćan ko-kreator svog ljudskog iskustva.

İnformacije i prijave na: Seminar dr Liptona u Zagrebu

Na seminaru ćete naučiti:

  • Kako okruženje, misli i emocije kontroliraju naše ponašanje, zdravlje i genetsku strukturu svake stanice;
  • Kako prenatalna iskustva kao i ona iz ranog djetinjstva programiraju uvjerenja i poglede na život i svijet, koji zatim oblikuju našu psihologiju, zdravlje i ponašanje;
  • Kako reprogramirati duboko integrirane negativne uzorke s ciljem da živimo život koji želimo;
  • O utjecaju stresa i njegovoj odgovornosti za 90% bolesti;
  • Kako svijest oblikuje naša životna iskustva;
  • Kako nova znanost o mikrobiomima, egzosomima i telomerima revolucionira naše razumijevanje bolesti i zdravlja;
  • Povezanost biologije, psihologije i duhovnosti koje prije nismo bili svjesni;
  • Kako naša uvjerenja o prirodi i ljudima oblikuje geopolitičku strukturu planeta, kulturu i život svakog čovjeka ponaosob.

İnformacije i prijave na: Seminar dr Liptona u Zagrebu

Molekularni biolog dr. Bruce H. Lipton, bivši je profesor medicinskog fakulteta, autor bestselera Biologija vjerovanja, te koautor Spontane evolucije. Njegova zadnja knjiga zove se  The Honeymoon Effect: The Science of Creating Heaven on Earth. Dobitnik je prestižne japanske nagrade Goi Peace Award koja mu je dodijeljena u čast njegova istraživanja svijesti i evolucije.