TESLA METAMORFOZA U ZAGREBU Reviewed by admin on .   TESLA METAMORFOZA U ZAGREBU Hotel International, Miramarska 24   Klijenti Tesla metamorfoze prijavljuju iscjeljenja od „neizlječivih“ bolesti, pa čak i r   TESLA METAMORFOZA U ZAGREBU Hotel International, Miramarska 24   Klijenti Tesla metamorfoze prijavljuju iscjeljenja od „neizlječivih“ bolesti, pa čak i r Rating: 0
You Are Here: Home » Događanja » TESLA METAMORFOZA U ZAGREBU

TESLA METAMORFOZA U ZAGREBU

 

TESLA METAMORFOZA U ZAGREBU

Hotel International, Miramarska 24

 

Klijenti Tesla metamorfoze prijavljuju iscjeljenja od „neizlječivih“ bolesti, pa čak i rekonstrukciju fizički oštećene kralježnice i urođenih deformiteta, najčešće nakon samo tri seanse. (svjedočenja).

Tesla valovi su jedinstveni za ovu metodu. Osim liječenja, oni uzdižu frekvenciju svijesti čovjeka. To pokazuje činjenica da svi studenti, kada rade Tesla komunikaciju duše, uspijevaju da uspostave komunikaciju sa klijentom na razini svjesnog, podsvjesnog i integrativnog uma, a da ranije nisu bili svjesni ovakvih svojih sposobnosti.

Tesla metamorfoza nije samo energetsko iscjeljivanje; ona nas povezuje sa višim vibracijama informacija i svjetlosti, utječe na naš DNK i podstiče razvoj na fizičkom, mentalnom, emotivnom, pa i spiritualnom planu.

Anja je predavala na Međunarodnoj Tesla znanstvenoj konferenciji u Filadelfiji, Međunarodnom kongresu Nikola Tesla u Beogradu, na Univerzitetu Britanske Kolumbije u Kanadi i na mnogim mjestima širom svijeta.

 

UVOD U TESLA METAMORFOZU – slobodan ulaz

 

Anja Petrović, osnivač Tesla metamorfoze, međunarodno priznati iscjelitelj, učitelj i autor, dolazi iz Australije.Na Uvodnom predavanju prisutni će imati priliku iskusiti jedinstvene frekvencije Tesla valova, i otkriti kako i oni sami mogu ovladati ovom metodom iscjeljivanja. Imati ćete priliku da iskusite ove ljekovite frekvencije, kupite knjigu “Tesla metamorfoza – za lečenje i evoluciju” i dobijete potpis autora.

PRIJAVITE SEza besplatno predavanje

SEMINARI TESLA METAMORFOZE

04 –06.listopada, 10-18h

TESLA METAMORFOZA I–Tesla metamorfoza zdravlja

Otkrijte iscjelitelja u sebi! Odmah ćete moći koristiti Tesla ljekovite frekvencije. Naučit ćete i kako da zračite ljubav, što je od velikog značaja za proces liječenja, a i za vaš svakodnevni opstanak.

08 – 10. listopada, 18-22h

TESLA METAMORFOZA II–Tesla komunikacija duše

Nadiđite prostor i vrijeme! Uzdignite frekvenciju vlastite svijesti da uspostavite komunikaciju s klijentom. Otkrit ćete svoje sposobnosti kojih možda još niste svjesni.

 

  1. listopada, 18-22h, 12. i 13. listopada, 10-18h

TESLA METAMORFOZA III–Tesla metamorfoza svjetlosnog tijela

Naučite kako napraviti Tesla metamorfozu svjetlosnog tijela! Ovaj proces pomaže da dostignemosvoje potencijalne talente i umijeća.

SAZNAJTE VIŠE

UPIŠITE SEMINARENemojte propustiti popust do4. listopada!

POGLEDAJTEnajnovije intervjue Anje Petrović

Leave a Comment