Gdje je nada kad nema nade? Čudesna, istinita priča o autističnom dječaku koji razgovara s Bogom Reviewed by admin on . Roditelji po prvi put, Joe i Tahni Cullen su ušli u zbunjujući svijet autizma kad je njihovo dijete koje je tek prohodalo odjednom izgubilo mogućnost da govori, Roditelji po prvi put, Joe i Tahni Cullen su ušli u zbunjujući svijet autizma kad je njihovo dijete koje je tek prohodalo odjednom izgubilo mogućnost da govori, Rating: 0
You Are Here: Home » KNJIGE » Gdje je nada kad nema nade? Čudesna, istinita priča o autističnom dječaku koji razgovara s Bogom

Gdje je nada kad nema nade? Čudesna, istinita priča o autističnom dječaku koji razgovara s Bogom

Roditelji po prvi put, Joe i Tahni Cullen su ušli u zbunjujući svijet autizma kad je njihovo dijete koje je tek prohodalo odjednom izgubilo mogućnost da govori, da se igra ili druži. Dijagnoza – autizam.
.
U svojim pokušajima da se oporavi i vrati govor, Culleni su prošli kroz ogromne fizičke, emocionalne i financijske izazove. Dok su druga djeca oko njega napredovala, Josiahovo stanje se samo pogoršavalo.
.
Pet godina poslije, Josiah – koji nikad nije formalno bio učen da čita ili piše – odjednom je počeo na svojem iPadu pisati dubokoumne riječi o Bogu, znanosti, povijesti, muzici, strancima i nebu. Njegove vizije koje otvaraju oči, nebeski susreti i natprirodna iskustva izbacili su cijelu obitelj iz dotadašnjeg načina života i uveli obitelj u ljubavnu vezu s Isusom.
.
 Pronađi nadu u teškoćama.
 Baci novi pogled na nebo.
 Nauči čuti i vjerovati Božjem glasu.
 Identificiraj uloge Oca, Sina i Duha Svetoga.
 Budi svjestan djelovanja anđela i još puno više!
.
Slijedi put istine koji vodi u Josiahov tajnoviti svijet i vidi zašto njegova obitelj i prijatelji ne mogu više o tome šutjeti.
.
Drugi o Josiahu (spomenutom dječaku) i knjizi:
„Ja sam novinar i skeptik i mogu pročitati laž na kilometar. Vjerujte mi, Josiah Cullen nije lažan. Iako nije znao ništa o meni, Josiah je napisao dvadeset i tri detalja o mojem životu koje nitko ne bi mogao znati bez Duha Božjega. Ovaj desetogodišnjak koji ne može govoriti mi je prenio poruku koja mi je promijenila život, uvijek me vraća Isusu i Riječi Božjoj. Josiahov plamen je knjiga koja mijenja život, plakao sam čitajući je.“- Max Davis ,novinar i autor tridesetak knjiga.
.
Knjiga Josiahov plamen bit će uskoro u prodaji izdavačke kuće Kyrios is Splita.
Ukoliko želite da vas obavijestimo o izlasku knjige iz tiska i da ostvarite mogućnost niže cijene, popunite kontakt obrazac.

Leave a Comment