Zagrobni život Billyja Fingersa – jeste li spremni preispitati svoja uvjerenja o tome što nas čeka nakon smrti Reviewed by admin on .   Nekoliko tjedana nakon svoje smrti William Cohen, također poznat i kao Billy Fingers, probudio je svoju sestru Annie jednog ranog jutra i rekao joj: “Leb   Nekoliko tjedana nakon svoje smrti William Cohen, također poznat i kao Billy Fingers, probudio je svoju sestru Annie jednog ranog jutra i rekao joj: “Leb Rating: 0
You Are Here: Home » KNJIGE » Zagrobni život Billyja Fingersa – jeste li spremni preispitati svoja uvjerenja o tome što nas čeka nakon smrti

Zagrobni život Billyja Fingersa – jeste li spremni preispitati svoja uvjerenja o tome što nas čeka nakon smrti

 

Nekoliko tjedana nakon svoje smrti William Cohen, također poznat i kao Billy Fingers, probudio je svoju sestru Annie jednog ranog jutra i rekao joj: “Lebdim bezbrižno kroz svemir sa svim ovim zvijezdama, planetima, mjesecima i galaksijama što trepere oko mene i osjećam božansku prisutnost – ljubaznu, divnu, dobrohotnu prisutnost.”

“Zagrobni život Billyja Fingersa” nevjerojatan je primjer dugotrajne komunikacije s osobom iz zagrobnog života. To je jedna od najsnažnijih, vrlo oslobađajućih i nadasve iscjeljujućih knjiga o temi života nakon smrti koje sam ikad pročitao.”

Bill Guggenheim, koautor knjige Pozdravi s neba

Billyjevi razgovori sa sestrom iz zagrobne realnosti odvode je na putovanje bez presedana u blaženstvo života nakon smrti. Njegovi duboki i vrlo detaljni opisi tajnovitih realnosti kojima prolazi, opisi Bića Svjetla koja ga čekaju, kao i mudrosti koje dobiva na tom putovanju, odvode čitatelje daleko iza onoga što se često opisuje kod iskustva bliske smrti. Billy doista, kako je to dr. Raymond Moody naglasio u svom predgovoru, opisuje fenomen koji je ljudima još od početka svijeta poznat pod nazivom “šetači između svjetova”.

Knjiga ce biti u prodaji pocetkom 5.mjeseca, po cijeni od 119 kn.

U pretprodaji je mozete kupiti za 99 kn, uvecano za trosak postarine (15 kn za Hrvatsku).Leave a Comment