Vodeći svjetski autoritet iz područja homeopatije dr. Rajan Sankaran po prvi puta dolazi u Zagreb! Reviewed by admin on .       Seminar u organizaciji Annah Centar za homeopatiju i potporu zdravlju iz Zagreba još jedno je u nizu događanja kojima se hrvatska prijestolnica polak       Seminar u organizaciji Annah Centar za homeopatiju i potporu zdravlju iz Zagreba još jedno je u nizu događanja kojima se hrvatska prijestolnica polak Rating: 0
You Are Here: Home » Zdravlje » Zdravlje općenito » Vodeći svjetski autoritet iz područja homeopatije dr. Rajan Sankaran po prvi puta dolazi u Zagreb!

Vodeći svjetski autoritet iz područja homeopatije dr. Rajan Sankaran po prvi puta dolazi u Zagreb!

 

 

 

Seminar u organizaciji Annah Centar za homeopatiju i potporu zdravlju iz Zagreba još jedno je u nizu događanja kojima se hrvatska prijestolnica polako, ali sigurno etablira kao regionalno središte za homeopatiju.

Zagreb, 23. ožujka 2019.Dr.Rajan Sankaran– znanstvenik i istraživač, autor, teoretičar i praktičarte jedan od vodećih svjetskih autoriteta iz područja homeopatskog medicinskog sustava dolazi u Zagreb gdje će održati trodnevni seminar.

Dr. Sankaran osnivač je i vlasnik međunarodne Akademije napredne homeopatije „The other song“,a zahvaljujući svomjedinstvenom stilu tepristupu edukaciji i javnim nastupimauživa prestižan status diljem svijeta, kako u stručnoj zajednici tako i kod pacijenata.

Seminar namijenjen homeopatima praktičarima bit će održan u hotelu Panorama od 04. do 06. svibnja, a dr. Sankaran će pritom predstaviti revolucionarnu novu metodu homeopatske dijagnostike pod nazivom ‘8 BOX METHOD’.

Homeopatiju u Hrvatskoj ponosi se dugom tradicijom, a razvijaju je istaknuti profesionalci i stručnjaci koji svojim iskustvom i sustavnom edukacijom usavršavaju vlastito znanje kako bi se profesionalno razvijali u skladu sa svjetskim trendovima. O tome svjedoči i gostovanje Dr. Sankarana koji je za svoj seminar odabrao upravo Zagreb čime se hrvatska prijestolnica dodatno etablira kaoregionalni centar za homeopatiju. Ovom prestižnom statusu doprinijela je svakako i dr. sc. Ana Šafran, vlasnica Annah Centar za homeopatiju i potporu zdravlju.Ana Šafran organizatorica je predavanja dr. Sankarana, a kao registrirana praktičarka, učiteljica Bachova centra te savjetnica za Schuesslerove solii sama se uzdigla na razinu autoriteta u ovom području. O tome svjedoči i činjenica da je dr.sc. Ana Šafran i osobnahomeopatkinja Anite Moorjani -jedne od najutjecajnijih osoba u području osobnog razvoja.

Seminar „8 BOX METHOD“ je namijenjen educiranim homeopatima koji se žele dodatno usavršavati te budućim homeopatima i svima onima koji žele učiti od vrhunskog homeopatskog Mastera, uživo.

”Homeopatija se zasniva na holističkom pristupu pacijentu te je njezin cilj postizanje ravnoteže na emocionalnoj, mentalnoj i fizičkoj razini. Suvremeni način života ostavljapremalo vremena za promišljanje te brigu o sebi i vlastitom psiho-fizičkom zdravlju. Rezultat svakodnevnih izazovaje i nakupljanje neriješenih konflikata, problema i poteškoća koji s vremenom mogu prerasti u ozbiljne zdravstvene probleme. S druge strane, naše je zdravlje preduvjet za ispunjen i sretan život, stoga je za dugoročno zadovoljstvo važno pronaći podršku s kojom možemo savladati psihofizičke izazove”, rekla je dr. sc Ana Šafran u najavljujući gostovanje dr. Sankarana.

Začetnik homeopatije je njemački liječnik Samuel Hahnemann koji je prvi došao do spoznaje da supstancija koja izaziva određene simptome kod zdrave osobe može izliječiti pacijenta koji ima iste ili slične simptome. Homeopatski su lijekovi biljnog, mineralnog i životinjskog podrijetla,potpuno su neškodljivi, ne izazivaju nuspojave te se mogu koristiti uz terapiju konvencionalnim lijekovima. Homeopatija je posebno učinkovita u tretiranju kroničnih oboljenjapoput astme, bronhitisa, epilepsije, alergija i bolesti štitnjače, a također pomaže i kod tegoba poput prehlade, upale uha, povišene temperature, bolnih menstruacija ili tegoba izazvanim menopauzom.

Detaljne informacije o seminaru i prijavu nalaze se na https://annah.hr/dr-sankaran-in-zagreb/

Leave a Comment