NOVO! Prva knjiga Marise Peer prevedena na hrvatski! ŽELITE LI BITI SRETNI I IMATI VEĆE SAMOPOUZDANJE?

NOVO! Prva knjiga Marise Peer prevedena na hrvatski! ŽELITE LI BITI SRETNI I IMATI VEĆE SAMOPOUZDANJE?ŽELITE LI BITI SRETNI I IMATI VEĆE SAMOPOUZDANJE?

Želite li se riješiti depresije i tjeskobe?

Želite li ostvariti sve ciljeve i poboljšati SVE odnose u svom životu?

Glavni preduvjet koji vam je potreban da biste ostvarili uspjeh u najvažnijim aspektima života, počevši od svih vrsta odnosa i karijere pa do unutarnjeg zadovoljstva samim sobom, jest samopouzdanje. U ovoj knjizi Marisa Peer vodi vas kroz njezin već mnogo puta dokazani program kojim ćete steći visoko samopouzdanje, izgraditi vjeru u sebe i tako trajno poboljšati svoj život. Knjiga Vrhunsko samopouzdanje pomoći će vam da istinski zavolite sebe, oslobodit će vas autodestruktivnih misli i ponašanja te potaknuti na sretan, samopouzdan i inspirativan život.

Marisin program sastoji se od deset koraka i obraća vam se na osobnoj razini, prilagođavajući se vašim specifičnim potrebama. Njezin moćni hipnotički stil zajedno s najmodernijim funkcionalnim metodama garantiraju velike rezultate i to već samim čitanjem ove knjige. Višestruko puta provjeren i dokazan u praksi, njezin program pomoći će vam da trajno i bez napora izgradite vrhunsko samopouzdanje.

Vrhunsko samopouzdanje prirodno je stanje s kojim smo došli na ovaj svijet. Međutim, uslijed socijalizacije i nametanja društvenih normi, a zajedno s njima i cijeli niz programa i paradigmi, uspjeli smo potisnuti većinu te urođene hrabrosti, vjere u sebe i samopoštovanja u zaborav. Ova knjiga vratit će vam veličanstvenost, vještinu ugodnog življenja i ljubav prema sebi.

Uz knjigu dobijete besplatne hipnoze Marise Peer, koje čita Karmen Jerković, certificirani hipnoterapeut po RTT metodi Marise Peer.

Cijena knjige je 129 kn.

Poštarina za jednu knjigu za Hrvatsku je 15 kn, pouzećem cca 30 kn. Ako naručujete pouzećem, u komentar upište točnu adresu i broj mobitela).

Informacije i upiti na alternativainformacije@gmail.com