Ne oslanjajte se na druge ljude i izvanjske događaje kako biste bili sretni Reviewed by admin on . Nezadovoljstvo leži u procjepu između onoga što imamo danas i što mislimo da nam je potrebno. No, istina je da ne trebamo steći ništa više da bismo bili zadovol Nezadovoljstvo leži u procjepu između onoga što imamo danas i što mislimo da nam je potrebno. No, istina je da ne trebamo steći ništa više da bismo bili zadovol Rating: 0
You Are Here: Home » Život » Život općenito » Ne oslanjajte se na druge ljude i izvanjske događaje kako biste bili sretni

Ne oslanjajte se na druge ljude i izvanjske događaje kako biste bili sretni

Nezadovoljstvo leži u procjepu između onoga što imamo danas i što mislimo da nam je potrebno. No, istina je da ne trebamo steći ništa više da bismo bili zadovoljni s onim što već imamo.
.
Ne trebamo ničiju dozvolu da bismo bili sretni. Vaš je život veličanstven ne zato što netko tako kaže, ili zato što ste stekli nešto novo, nego zato što se ga vi odlučili takvim vidjeti. Ne dopustite da vaša sreća bude talac. Vi uvijek možete birati hoćete li živjeti i doživjeti.
.
Čim prestane stavljati sve i svakoga odgovornim za svoju sreću, bit ćete sretniji. Ako niste zadovoljni sada, nitko drugi nije kriv za to. Preuzmite punu odgovornost za svoju vlastitu nesreću i odmah ćete dobiti mogućnost da budete sretniji. Zaustavite uzaludno traženje okolnosti koje će vas usrećiti. Jednostavno odlučite cijeniti veličinu onoga što je u ovom trenutku, a dobri će se uvjeti početi postrojavati oko zadovoljstva koje tražite.
.
Veći dio vaše sreće ili nesreće ovisi o vašem pogledu, ne o vašim okolnostima. Čak iako stvari nisu savršene upravo sada, pomislite na svu ljepotu koja je i dalje oko vas. Do dobrog razloga za osmijeh nas dijeli samo jedan korak, jedna misao; odlučite se priključiti na nju kad god poželite.
.

Leave a Comment