Ako ste daleko od izvora, daleko ste i od sebe samih Reviewed by admin on . Što ste dalje od İzvora od koga ste stvoreni, što ste dalje od bezuvjetne Božje ljubavi, molitve ili šapata u sebi, hvala ti, volim te.... ...to ste dalje od se Što ste dalje od İzvora od koga ste stvoreni, što ste dalje od bezuvjetne Božje ljubavi, molitve ili šapata u sebi, hvala ti, volim te.... ...to ste dalje od se Rating: 0
You Are Here: Home » Život » Život općenito » Ako ste daleko od izvora, daleko ste i od sebe samih

Ako ste daleko od izvora, daleko ste i od sebe samih

Što ste dalje od İzvora od koga ste stvoreni, što ste dalje od bezuvjetne Božje ljubavi, molitve ili šapata u sebi, hvala ti, volim te….
…to ste dalje od sebe samih, od suštine, gubite se i rasipate kao opalo lišće ispod drveta dok vas uznemireno nosi vjetar onako kako on to hoće i može. İzgubljeni ste u tom vrtlogu u bubnju u kojem skaču loptice dok čekate svoju dobitnu kombinaciju za sreću.

E pa nema je.
Ako si mislio/la, da sačekaš sreću i da zaplešeš s njom, pobjediš vjetar i dobiješ na lutriji da bi konačno živio, tvoj život samo prolazi pored tebe, dok čekaš…. nalakćen na rubu svog stola, držeći rukom svoju teeešku glavu
“kako je život pretežak i nepravedan”, nerijetko to izgovaraš u sebi, naglas, među ljudima….


İ dok tako sjediš sa svojim mislima… sve se oko tebe ljuti, da ljuti se i İzvor, Bog, bezuvjetna ljubav i cijeli sveMir…. ljuti se i gura te u iskustva da se probudiš, a ti ne prepoznaješ… iskustva su ti preteška i bolna…. i jesu, jer se sve s pravom na tebe ljuti i uči te kao malo dijete da ustaneš!!!


Ustani! Sve oko tebe pruža ti ruku, još po tko zna koju šansu da shvatiš da su ta iskustva lijek za tebe, čeličenje, buđenje svijesti…. Život!!


Ustani i shvati da si dobio život da ga stvaraš onako kako želiš ali u Ljubavi prema sebi, İzvoru u Miru i Radosti.

Ljiljana Bogunović

Leave a Comment