Energetski nakit od kristala – poklon od anđela za svakog od vas

Kristali vibriraju pozitivnom energijom, i samim time nam pomažu da lakše prolazimo kroz određene izazove. Nošenje energetskog nakita od kristala može nam pomoći kod manifestacije želja, iscjeljenja uma, duha i tijela, te privlačenja obilja, pozitivne energije i ljubavi u život.

Svaki kristal osim što vibrira pozitivnom energijom ima i svoju posebnu moć. Tako na primjer, Gorski kristal najviše od svega na planetu pojačava energiju i iscjeljenje; Ružičasti kvarc je odličan za otvaranje i iscjeljenje srčane čakre… Pri tome treba imati na umu da kristali nisu čarobni štapić koji ispunjava naše želje. S njima se treba povezati, tako da ih zamolimo i dopustimo da nam pomognu ostvariti ono što je najbolje za nas.

Jeste li znali da mi ne biramo kristale, već oni odabiru nas? Zato, kod odabira nakita od kristala slijedite svoj unutarnji osjećaj. Onaj komad/kristal koji vas privuče na prvu je najbolji za vas u trenutnoj fazi života. Nošenje nakita od kristala, osim što je lijepo, je i vrlo korisno za svakoga tko ga nosi.

U svakoj Crystal Light narukvici isprepletene su niti dobrih namjera, ljubavi prema  kristalima i prijateljstva s anđelima. Svaka narukvica se izrađuje prema vašoj želji i namjeri.

Web: www.crystallight.biz

Facebook: https://www.facebook.com/crystallight444/

Instagram: @crystalight444