Lazarev: Ovisnost od budućnosti Reviewed by admin on .     Ovisnost od sadašnjosti se manifestira u agresiji prema drugima. Ovisnost od budućnosti se u prvom redu manifestira kroz agresiju prema sebi. Stra     Ovisnost od sadašnjosti se manifestira u agresiji prema drugima. Ovisnost od budućnosti se u prvom redu manifestira kroz agresiju prema sebi. Stra Rating: 0
You Are Here: Home » Iscjeljivanje » Iscjeljivanje općenito » Lazarev: Ovisnost od budućnosti

Lazarev: Ovisnost od budućnosti

 

 

Ovisnost od sadašnjosti se manifestira u agresiji prema drugima.
Ovisnost od budućnosti se u prvom redu manifestira kroz agresiju
prema sebi. Strahovi, sumnje, malodušnost, očekivanje, razdražljivost i uvredljivost su sve znaci ovisnosti od budućnosti. Ta ovisnost se savladava očuvanjem ljubavi prema Bogu i maksimalnim davanjem energije i kada budućnost prijeti da propadne.

Ako očekujete nešto od budućnosti znači da ste prestali davati i da počinjete uzimati. I što jače nešto očekujete od budućnosti više pokušavate iz nje da isisate energiju. Prirodno je da nećete dobiti tu budućnost. Dobivamo samo onu budućnost koju natopimo energijom. O budućnosti možemo maštati, ali se ne smije od nje ništa očekivati. Što više od drugog čovjeka očekujem, više od njega ovisim i više ću se vrijeđati od njega. U principu uvredljiv čovjek je vampir. Uvredljivost je povećanje pretenzija prema drugim ljudima, a to je znak nedostatka energije. Znači u momentu bilo kakve neugodnosti od drugih ljudi treba se usmjeravati prema osjećaju ljubavi.

Ljubav daje energiju za vlastite promjene i za razriješenje konflikata. Ako smo u konfliktu mi se vrijeđamo na drugog a onda gubimo energiju. Onda takav konflikt postaje nerazrješiv.

S.N.Lazarev

Leave a Comment