SEDAM STVARI KOJE MOŽDA NE ZNATE O ANĐELIMA Reviewed by admin on . SEDAM STVARI KOJE MOŽDA NE ZNATE O ANĐELIMA 1. Svatko ima anđela čuvara.  Bez obzira na to koje ste vjere i jeste li uopće religiozni, vjerujete li u Boga ili n SEDAM STVARI KOJE MOŽDA NE ZNATE O ANĐELIMA 1. Svatko ima anđela čuvara.  Bez obzira na to koje ste vjere i jeste li uopće religiozni, vjerujete li u Boga ili n Rating: 0
You Are Here: Home » Iscjeljivanje » ANĐELI » SEDAM STVARI KOJE MOŽDA NE ZNATE O ANĐELIMA

SEDAM STVARI KOJE MOŽDA NE ZNATE O ANĐELIMA

anđeli

SEDAM STVARI KOJE MOŽDA NE ZNATE O ANĐELIMA

1. Svatko ima anđela čuvara. 
Bez obzira na to koje ste vjere i jeste li uopće religiozni, vjerujete li u Boga ili ne, imate svog anđela čuvara. Iza svake osobe ja vidim svjetlo njegova anđela čuvara i nikada nisam vidjela osobu koja nema anđela čuvara.

2. Vaš vas anđeo čuvar nikada ne napušta. 
Niti na minutu; on je s vama od trenutka u kojem ste začeti i ostaje s vama sve do nakon vaše smrti. Često me pitaju je li anđeo prisutan dok smo u kupaonici ili dok vodimo ljubav. Odgovor glasi: da! Oni nas nikada ne napuštaju (i nije im neugodno zbog stvari zbog kojih nama možda jest). Koliko god se možda osjećate usamljeno – vi nikada niste sami.

3. Sve što morate učiniti jest da zamolite. 
Vama je dana slobodna volja i anđelu nije dopušteno da se miješa u to. Morate zamoliti svog anđela čuvara da vam pomogne. Samo zamolite – tako je jednostavno. Učinit ćete to možda samo jednom godišnje, ali ipak to učinite – zamolite ga da vam pomogne.

4. Vaš anđeo čuvar omogućava drugim anđelima i dušama da vam pomognu. 
Vaš anđeo čuvar je vrata vaše duše. On može dopustiti drugim duhovima i anđelima da vam pomognu. Vaš anđeo čuvar može dopustiti i duhovima ljudi koji su preminuli da vam pomognu – možda duhu vaše bake koja je umrla.

5. Vaš anđeo čuvar može komunicirati s anđelom čuvarom druge osobe. 
Imate li problema s nekim? Živčani ste što se morate sastati s nekim? Zamolite svog anđela čuvara da porazgovara s anđelom čuvarom te osobe.

6. Anđeli poprimaju ljudsku pojavnost kako bi nam pomogli da shvatimo poruku.
Ja cijelo vrijeme viđam anđele i svi oni izgledaju različito – svi su jedinstveni, ali svi su veličanstveni. Mogu se pojaviti u ženskom ili muškom obliku i čini se da taj oblik mogu mijenjati po svojoj volji. Neki se anđeli pojavljuju s krilima, a neki ne. Poprimaju oblik koji im pomaže prenijeti poruku koju nam žele predati – tako je Anđeo materinske ljubavi, o kojem govorim u svojoj knjizi “Anđeli u mojoj kosi”, okrugao poput sunca i ogroman. Njegova su krila savijena oko njega, ali otvorena prema van, pomalo je nalik na kvočku. Njegove su ruke uvijek spremne da vas prihvate u čvrsti zagrljaj.

7. Vaš vas anđeo čuvar voli.
Vi ste njemu dragocjeni, vi ste njemu na prvom mjestu… Učinit će za vas sve što je u njegovoj moći. Samo ga morate zamoliti.

-Lorna Bryne

 

Leave a Comment