Očevi, učite svoje sinove da vole žene. Ali ne samo kao objekt požude već kao živa bića vrijedna poštovanja i divljenja Reviewed by admin on . Očevi, učite svoje sinove da vole žene. Ali ne samo kao objekt požude već kao živa bića vrijedna poštovanja i divljenja. Ne dopustite im da zaborave gdje su nas Očevi, učite svoje sinove da vole žene. Ali ne samo kao objekt požude već kao živa bića vrijedna poštovanja i divljenja. Ne dopustite im da zaborave gdje su nas Rating: 0
You Are Here: Home » Život » Obitelj » Očevi, učite svoje sinove da vole žene. Ali ne samo kao objekt požude već kao živa bića vrijedna poštovanja i divljenja

Očevi, učite svoje sinove da vole žene. Ali ne samo kao objekt požude već kao živa bića vrijedna poštovanja i divljenja

žene

Očevi,

učite svoje sinove da vole žene. Ali ne samo kao objekt požude već kao živa bića vrijedna poštovanja i divljenja.

Ne dopustite im da zaborave gdje su nastali, stasali i pod čijim rebrima su bili kad im je srce prokucalo. Ne dozvolite im da zaborave da ih je ženska utroba čuvala od svega onda kad su bili najranjiviji i davala im snagu onda kad su bili najslabašniji. Govorite im da ih je materina maternica uspavljivala, uljuljkivala, štitila, hranila i osposobila da budu to što danas jesu. Ljudi od krvi i mesa.

A ako su danas greškom postali jedni od onih muškaraca koji žene nazivaju slabima, podsjetite ih na snagu njihovih majki koje su svoja tijela u bolu na komade kidale da bi njima dale dom.

Žene, kao i svi ljudi, slabe su samo onoliko koliko drugima dopuste da to vide. A jake, najčešće u vlastitim tišinama, toliko da posrame i najjačeg muškarca.

Blogdan

Leave a Comment