Majanski kalendar: Dobro došli u Novu, godinu Crvene Kosmičke Lune! Reviewed by admin on . Majanski kalendar Nova majanska godina sobom nosi mogućnost pročišćenja emotivnog, duhovnog i tjelesnog na svim nivoima. Bez pročišćenja je nemoguće praviti nov Majanski kalendar Nova majanska godina sobom nosi mogućnost pročišćenja emotivnog, duhovnog i tjelesnog na svim nivoima. Bez pročišćenja je nemoguće praviti nov Rating: 0
You Are Here: Home » Tehnike » Tehnike opcenito » Majanski kalendar: Dobro došli u Novu, godinu Crvene Kosmičke Lune!

Majanski kalendar: Dobro došli u Novu, godinu Crvene Kosmičke Lune!

Majanski kalendar

Nova majanska godina sobom nosi mogućnost pročišćenja emotivnog, duhovnog i tjelesnog na svim nivoima. Bez pročišćenja je nemoguće praviti nove poduhvate i praviti planove koji imaju dobar temelj. Kao što i svaka kuća koju gradite “zahtijeva”, da očistite zemljište, ispitate teren i sve bude stabilno prije početka gradnje, upravo to je potrebno i svakom od nas prije nego što se otisne u nove životne tokove.

Emocija je alfa i omega svega što isplaniramo. Potrebno je naučiti i dozvoliti da nas pročišćena emocija povede i oslobodi težine koju nose nekanalizirane misli. Za početak osjetite svoje emotivno biće, uspostavite kontakt sa sobom i pokušajte osjetiti šta je to što vapi za pročišćenjem. Započnite odmah posao, nemojte se tješiti da je čitava godina pred vama, već budite vrijedni i pročistite svoje emocije. Neka zavlada red i harmonija, jer ćete na takvim emotivnim temeljima moći biti produktivniji i sretniji u svemu čega se latite.


Godina vrhunskog pročišćenja neminovno sobom nosi i promjene, pa bi bilo dobro da svaku mogućnost da bilo što mijenjate razmotrite. Ne odbijajte apriori nešto što vam se u prvi mah učini nemogućim, teškim ili drugačijim. Promjena je također, jedan korak ka čišćenju i revitalizaciji života.


Ne sudite, ne donosite preuranjene zaključke, a da pri tom nemate širu sliku. I nemojte davati olako obećanja, za koja niste sigurni da ćete moći ispoštovati. Majanci poštuju doslijednost, pa samim tim izrecite samo one riječi iza kojih ćete moći da stanete. Pomozite sebi i tek tada ćete biti u stanju da budete i drugima od pomoći. Znajte da je ovo godina u kojoj je potrebno donositi odluke, ali iz pročišćene emocije, intuitivno i vođeni impulsima nebeske hrabrosti. 


Naučite biti u jednoti sa vlastitim bićem i neće biti misije koju ne možete savladati.
Sretna vam Nova majanska godina obojena intuitivnim ostvarenjima, koja ćete zalijevati vjerom i ljubavlju!

Senka Stojanov Mayan

Leave a Comment