Sretne misli za sretan život! Reviewed by admin on . Ako ikada poželite koristiti Zakon privlačnosti, važno je shvatiti kako um djeluje, a zatim ga trenirati. Ako ste prakticirali meditaciju, znate što je nemirna Ako ikada poželite koristiti Zakon privlačnosti, važno je shvatiti kako um djeluje, a zatim ga trenirati. Ako ste prakticirali meditaciju, znate što je nemirna Rating: 0
You Are Here: Home » Tehnike » Tehnike opcenito » Sretne misli za sretan život!

Sretne misli za sretan život!

Ako ikada poželite koristiti Zakon privlačnosti, važno je shvatiti kako um djeluje, a zatim ga trenirati. Ako ste prakticirali meditaciju, znate što je nemirna narav uma. Misli je teško kontrolirati, ali sve se da naučiti. Zamotajte svoje misli oko svojih želja, izoštrite fokus i ostvarite svoje želje.

Mnogi koji žive po načelima Zakona privlačnosti primjećuju međusoban odnos između misli i stvari koji ovisi o psihičkoj energiji koja generira kreativne misli. Takva energija misli izaziva divljenje. Baš kao što um može koristiti moć kreativnih i pozitivnih misli za privlačenje stvari, kao što je ozdravljenje tijela, također može privući objekte i situacije koje želi kroz tu energiju.

U školi ste možda naučili da se energija svemira možete promijeniti iz jednog oblika u drugi, čini se da nestaje, kreće se ili je dostupna kao potencijalna energija. Ona omogućuje rad cijelog svemira ili jednostavno probavljanje hrane ili razmišljanje. Kada jedete, vaše tijelo dobiva energiju iz hrane. Energija jedne vrste može se promijeniti ili pretvoriti u drugu vrstu. Na primjer, električna energija postaje magnetska kad prođe kroz elektromagnet. No, kakva je energija povezana s našim mislima? Neki ljudi vjeruju da naš život odražava naš unutrašnji svijet ili ono što mislimo. Nesumnjivo ste čuli tezu da su misli zapravo stvari.

Iako je nevidljiva golim okom, energija može biti percipirana i može se osjetiti. Često se kaže da ne možete zavarati djecu i pse jer imaju prirodnu sposobnost da osjete ima li netko dobre ili loše namjere. Djeca i psi mogu biti u mogućnosti otkriti što drugih osjećaju ili raspoloženje koje stvaraju svojim mislima. Neki vidovnjaci imaju pojačanu osjetljivost na elektromagnetsku energiju koja se zadržava u objektima, ukletim kućama, svetim mjestima i slično.

Misao je povezana s dva elementa: sadržajem (što mislimo) i energijom (različitih intenziteta, od slabe do jake). Energija teče ili prema unutra ili prema van. Ako je stacionarna, onda nema niti zamah da nosi namjere prema unutra ili prema van. Namjera, ili želja za nečim, zahtijeva energiju i polaritet da se očituje željeno. Ako vam je potrebno ozdravljenje od kroničnih bolesti ili tražite duhovni razvitak usredotočit ćete svoje misli ili energiju prema unutra, a ako želite novu kuću ili automobil, vi ćete se usredotočiti prema van.

Naše misli mogu dosegnuti visine ili uzrokovati da potonemo u dubine očaja. Kada razmišljamo pozitivno, privući ćemo pozitivne situacije i ljude. No, kada se fokusiramo na negativne aspekte našeg života, privlačimo više negativnosti. Naše misli su često pune pozitivnih ili negativnih emocija, a rijetko su neutralne.

Ako želite više lijepih stvari u svom ​​životu, razmišljajte pozitivno i budite zahvalni. Osjetite radost, mir i sreću. Držite um čist od briga i straha. Nemojte trošiti mentalnu energiju na negativna razmišljanja. Usredotočite se na pozitivno i privući ćete više lijepih stvari u svoj život.

Što vas sprječava da živite život kakav želite? Možda negativan razgovor koji vodite sami sa sobom. Ako ne vjerujete da zaslužujete dobre stvari u životu, Zakon privlačnosti vam neće podariti dobre stvari. Ako vjerujemo da ne možemo učiniti nešto bolje, Zakon privlačnosti nas drži upravo tamo gdje jesmo.

Ponekad, kad stvarno želite nešto specifično u svom životu, čekanje može biti frustrirajuće i možete početi sumnjati u ostvarenje. To je vrijeme kada morate naučiti vjerovati da svemir radi svoj posao. Vaša želja je poznata. Vaša namjera je jasna. Kada kuhate, neke vrste jela zahtijevaju dužu pripremu. Tako je i sa željama.

Zakon privlačnosti radi! Stvari se mogu manifestirati odmah ili im treba dugo vremena. Zašto? Razlog ima veze sa snagom vaše želje, jasnoćom i namjerama. Na primjer, možda mislite da želite nešto, a onda kasnije posumnjate. Zakon privlačnosti vam omogućava da promijenite svoje želje i odlučite da nešto doista želite.

Optimisti i pesimisti vide život drugačije. Uzmite, na primjer, čašu vode. Optimist će vidjeti napola punu čašu, a pesimist će vidjeti napola praznu čašu. Pesimist predviđa najgore. On ne želi biti razočaran. No, optimist očekuje dobro. To je samoispunjavajuće proročanstvo.

Izvor

Leave a Comment