Vishen Lakhiani: Kôd iznimnog uma Reviewed by admin on .     Vishen Lakhiani napisao je knjigu koja će dovesti u pitanje svako uvjerenje koje imate, svako pravilo koje slijedite. Kao rezultat, dobit ćete kva     Vishen Lakhiani napisao je knjigu koja će dovesti u pitanje svako uvjerenje koje imate, svako pravilo koje slijedite. Kao rezultat, dobit ćete kva Rating: 0
You Are Here: Home » Duhovnost » Duhovnost općenito » Vishen Lakhiani: Kôd iznimnog uma

Vishen Lakhiani: Kôd iznimnog uma

 

 

Vishen Lakhiani napisao je knjigu koja će dovesti u pitanje svako uvjerenje koje imate, svako pravilo koje slijedite. Kao rezultat, dobit ćete kvantne pomake u svakom segmentu života.

“Ljudi iznimnog karaktera i djelovanja nemaju karijere. Ono što oni imaju jest poziv.

Ali kako zapravo određujemo što nam je poziv? To je, ustvari, vrlo jednostavno: poziv je sve ono što doprinosi ljudskoj vrsti općenito. To je ono što pomaže da planet bude bolje mjesto za našu djecu. To uopće ne mora biti neka velika tehnološka ili neka druga evolucija! To može biti i neka knjiga koju pišete ili odgoj djece na drukčiji, inovativni način koji ih uči da više cijene i vole sebe i svijet u kojemu žive. To može biti i rad u nekoj tvrtki koja ima misiju da mijenja svijet na način koji s vama rezonira.”

-Vishen Lakhiani, “The Code of the Extraordinary Mind”

Knjiga “The code of the Extraordinary mind” će biti dostupna tijekom 12.mjeseca u Hrvatskoj i regiji, u izdanju Centra za osobnu izvrsnost.

Ova knjiga, višemjesečni bestseller New York Timesa, smatra se jednom od najkorisnijih i najpraktičnijih knjiga s područja samorazvoja.

Obavezna literatura za svakog tko se ozbiljno bavi svojim osobnim, duhovnim i poslovnim razvojem.

Cijena knjige je 129 kn, u ovom promotivnom periodu 119 kn, popunite narudžbenicu i dobit ćete podatke za uplatu.
Poštarina je 10 kn, tiskanicom.
Ukoliko niste iz Hrvatske, molimo vas da pored broja knjiga napišete i državu.

 

 

 Leave a Comment