Dr. Hew Len: Smisao života

“Ideja cijele prakse je zaljubiti se u svoje smeće, reći mu: Hvala ti, Volim te! Oho, nisam imao pojma da si tu, Volim te!

Jer, ako ja guram, ti ćeš gurati meni natrag, i to se zove otpor. Umjesto da otpustim i kažem smeću Volim te! Veliki mudraci su rekli voli svoje neprijatelje. Ali tko su ti? Jedini neprijatelji koje imate je smeće u vašoj podsvijesti.

Znate, teroristi nisu izvan vas, oni su u vama. I to je to smeće! Smeće koje zovemo ratovanje. Ratovanje je to protiv sebe i protiv Božanstva.

Dakle, ljudi se pojavljuju u vašem životu zato jer dijelite smeće s njima. Zato biste trebali s njima ‘stalno hodati’ jer nemate pojma što je u vama dok se to ne pojavi. Stoga, kad se netko pojavi u vašem životu, ta osoba vam tada ukazuje na vaše smeće. Ona kaže: Hej, ‘alo! Tu sam, ‘alo! Otpustite to, umjesto da kažete: ‘Ej, a koji je tvoj problem? Tako su mene naučili na fakultetu – kada netko dođe u moj ured, ja bih trebao reći: Koji je vaš problem?

Ali odlučio sam biti 100% odgovoran i u tom trenutku radim svoje Ho’oponopono čišćenje. Tada Božanstvo kaže: U redu. Sada tebi ide što god ti je potrebno da bi bio slobodan.

Ta osoba se više neće pojaviti u vašem životu.

Božanstvo vas je stvorilo i ono zna što vam treba u svakom trenutku. U svakom! I to samo zato jer je netko odlučio preuzeti odgovornost Treba nam samo jedna osoba. Jedna!

Vi.

Ja neprestano čistim! Jer znam da, ako ja napravim svoj dio (preuzmem odgovornost kako bih bio čist u srcu), tada će Božanstvo učiniti upravo ono što sam ja došao ovdje učiniti – ono će to uraditi za mene.”

Ihaleakala Hew Len

nenadljubic.com