Kokosovo ulje čini čuda za vašu kožu i kosu, ali past ćete sa stolice kada vidite još ovo otkriće Reviewed by admin on .   Kokosovo ulje je jedno od najzdravijih ulja jer posjeduje laurinsku kiselinu koja ubija stanice raka. Osim toga, odlično je i za kožu, kosu, rast trepavi   Kokosovo ulje je jedno od najzdravijih ulja jer posjeduje laurinsku kiselinu koja ubija stanice raka. Osim toga, odlično je i za kožu, kosu, rast trepavi Rating: 0
You Are Here: Home » Zdravlje » Preparati i proizvodi » Kokosovo ulje čini čuda za vašu kožu i kosu, ali past ćete sa stolice kada vidite još ovo otkriće

Kokosovo ulje čini čuda za vašu kožu i kosu, ali past ćete sa stolice kada vidite još ovo otkriće

 

Kokosovo ulje je jedno od najzdravijih ulja jer posjeduje laurinsku kiselinu koja ubija stanice raka.

Osim toga, odlično je i za kožu, kosu, rast trepavica, ostale organe. Zbog svega toga biste gatrebali više koristiti.

Umjesto da hranu pržite na drugim uljima, bolje je da koristite kokosovo ulje jer nije kalorično. Gore smo naveli da je dobro i za našu njegu, a može se koristiti i za izbjeljivanje zuba. Mnogo je zdravije da koristite kokosovo ulje u te svrhe nego štetne skupe proizvode pune kemikalija.

Povoljno djeluje na pamćenje, žuč, pomaže kod Alzheimerove bolesti, infekcija, herpesa. Ono što je stvarno nevjerojatno jest da ubija stanice raka, a može poslužiti i kao prevencija.

U mnogim oboljenjima su se učinkovitima pokazali ovakvi prirodni lijekovi kao dodatak liječenju. Zbog mnogih razloga biste trebali uvrstiti kokosovo ulje u svoju ishranu, a naravno uz to se i zdravo hraniti.

Izvor

Leave a Comment