Dr Bruce Lipton: Kako se podsvjesni um može reprogramirati? Reviewed by admin on . Podsvjesni um se može reprogramirati - dr Bruce Lipton govori o tri načina na koje je to moguće napraviti . DR. LIPTON: Da bi se promijenila magnetofonska traka Podsvjesni um se može reprogramirati - dr Bruce Lipton govori o tri načina na koje je to moguće napraviti . DR. LIPTON: Da bi se promijenila magnetofonska traka Rating: 0
You Are Here: Home » Eventi » Bruce Lipton » Dr Bruce Lipton: Kako se podsvjesni um može reprogramirati?

Dr Bruce Lipton: Kako se podsvjesni um može reprogramirati?

Podsvjesni um se može reprogramirati – dr Bruce Lipton govori o tri načina na koje je to moguće napraviti

.
DR. LIPTON: Da bi se promijenila magnetofonska traka ponašanja, čovjek mora pritisnuti dugme za brisanje, a onda na nju ponovo snimiti program koji će u sebi sadržavati sve željene promjene. Postoji nekoliko načina da se to izvede s podsvjesnim umom.
.
Prvo, mi možemo postati svjesniji samih sebe (svjesni onoga KAKO smo svjesni), i manje se oslanjati na one automatske programe iz podsvijesti. Postajući potpuno svjesni, mi ostajemo vladari nad našom sudbinom, a ne žrtve naših programa. Taj put je sličan onoj budističkoj svjesnosti.
.
Drugo, klinička hipnoterapija se direktno bavi ovim pitanjima uz pomoć hipnogogičnih stanja.
.
Nadalje, mi možemo koristiti raznovrsne nove energetske psihološke modalitete koji omogućavaju rapidno i duboko reprogramiranje naših podsvjesnih uvjerenja koja nas ograničavaju.
.
Postoje vidovi Super-učenja koji otvaraju i integriraju obje hemisfere mozga u isto vrijeme što nam omogućava da korigiramo naše podsvjesne programe. Koristeći se tim metodama koje su mehanički slične ubacivanju snimljenog programa u kazetofon podsvjesnog uma, mi se možemo riješiti ograničavajuće percepcije, vjerovanja i samo-uništavajućih programa. (.)
.
Vjerujem da je svaka metoda koja proširuje samosvjesnost i dozvoljava nam da promatramo naš podsvjesni um, kao i da ulazimo u interakciju s njim, može otvoriti vrata za promjene. Uz pomoć jedne proširene svjesnosti, mi možemo aktivno transformirati naše živote i ispuniti ih ljubavlju, zdravljem i prosperitetom. Korištenje ovih novih modaliteta . osigurava nam način da komuniciramo sa stanicama našeg tijela a to je i veza s transformativnom biologijom, kao i psihologijom.
.
Meryl Ann Butler
Magazin Awareness
.

Leave a Comment