Nenad Ljubić: Ljubav neprestano teče Reviewed by admin on .   Ljubav komunicira s nama S Ljubavlju pokušavamo komunicirati na sve moguće načine. To se čini kao da u pustinji, usred pješčane oluje, bacimo šaku prašin   Ljubav komunicira s nama S Ljubavlju pokušavamo komunicirati na sve moguće načine. To se čini kao da u pustinji, usred pješčane oluje, bacimo šaku prašin Rating: 0
You Are Here: Home » Kolumne » Kolumna Nenada Ljubića » Nenad Ljubić: Ljubav neprestano teče

Nenad Ljubić: Ljubav neprestano teče

ljubav

 

Ljubav komunicira s nama

S Ljubavlju pokušavamo komunicirati na sve moguće načine. To se čini kao da u pustinji, usred pješčane oluje, bacimo šaku prašine, a onda krenemo prepričavati iskustvo Ljubavi prema snazi i sili koju je ta prašina ostavila u tom pješčanom kaosu. Bolje je onda reći da ona komunicira s nama, a mi tu i tamo primijetimo neku uzbuđenost, blagu zbunjenost i neku finoću koja nam proljepša jedan period života, pa makar to bio i samo jedan dan.

To je poput one priče o ribi koja cijeli svoj život pliva u rijeci. Ona ne zna sudbinu te rijeke, ne zna njezinu veličinu, niti volumen. Jedino što zna je da rijeka teče izvan njezine kontrole. Riba može pratiti kuda rijeka ide, ali ne može vidjeti njezin kraj. Može li tada riba razumjeti ocean u koji se rijeka ulijeva?

Ljubav tako neprestano teče, mi plivamo u njoj, udišemo je, živimo njezinu esenciju, ali smo potpuno nesvjesni njezine veličine. Ona se slijeva u veće rijeke, veća mora, nepregledne oceane, sve do u Beskraj.

“Ljubav u knjizi”

-Nenad Ljubić

“Ljubav u knjizi” možete naručiti OVDJE.

Leave a Comment