Beograd: Besplatno predavanje o hipnoterapiji – pronađite odgovore u podsvesti Reviewed by admin on . Saznajte gde se nalaze vaše blokade i kako ih efikasno možete ukloniti uz pomoć hipnoterapije pod nazivom RTT - Rapid Transformational Therapy, na predavanju ot Saznajte gde se nalaze vaše blokade i kako ih efikasno možete ukloniti uz pomoć hipnoterapije pod nazivom RTT - Rapid Transformational Therapy, na predavanju ot Rating: 0
You Are Here: Home » Događanja » Beograd: Besplatno predavanje o hipnoterapiji – pronađite odgovore u podsvesti

Beograd: Besplatno predavanje o hipnoterapiji – pronađite odgovore u podsvesti

hipnoterapija

Saznajte gde se nalaze vaše blokade i kako ih efikasno možete ukloniti uz pomoć hipnoterapije pod nazivom RTT – Rapid Transformational Therapy, na predavanju otvorenog tipa u organizaciji magazina Sensa

Različite stvari mogu otežavati život: anksioznost, problemi sa hranom, manjak samopouzdanja, depresija ili finansijske blokade. Podsvest je u svakom trenutku voljna da daje odgovore na pitanja o korenima problema, i zbog toga hipnoterapija pod nazivom RTT – Rapid Transformational Therapy daje izuzetno brze rezultate.

Hipnoterapija

Kada se sazna odakle problem dolazi, adekvatnim metodama može da se radi na uzroku, da se menjaju uverenja koja su se kreirala, i samim tim da se promeni i posledica. Naš svesni deo ne zna, niti može da pretpostavi odakle problem zapravo dolazi, pa rad sa tim delom ličnosti daje vrlo ograničene i spore rezultate. Nasuprot tome, rad sa podsvesnim delom je lagan, efikasan i brz. Nisu potrebne godine priče i terapije da bi se došlo do uzroka, a zatim godine da bi se problem rešio. Ono što je najvažnije jeste odluka da se oslobodimo onoga što nas muči.

Magazin Sensa vas poziva na otvoreno predavanje 9. maja u 18h u Media centru (Vlajkovićeva 8). Predavanje će da održi Karmen Jerković Yucel (sertifikovana hipnoterapeutkinja).

Trajanje: Od 18.00 do 19.30.

Prijave obavezne na mail: sensa@adriamedia.rs

Lovesensa.rs

Leave a Comment