Proljetna serija edukacija Okrugla duga Reviewed by admin on . Poznato nam je da se ptice sličnih pera skupljaju u ista jata, pa evo prilike da se dalje razvijamo u okviru našeg jata. Došlo je vrijeme za novu proljetnu sezo Poznato nam je da se ptice sličnih pera skupljaju u ista jata, pa evo prilike da se dalje razvijamo u okviru našeg jata. Došlo je vrijeme za novu proljetnu sezo Rating: 0
You Are Here: Home » Događanja » Proljetna serija edukacija Okrugla duga

Proljetna serija edukacija Okrugla duga

Poznato nam je da se ptice sličnih pera skupljaju u ista jata, pa evo prilike da se dalje razvijamo u okviru našeg jata.

Došlo je vrijeme za novu proljetnu sezonu edukacije s već našom dugogodišnjom gošćom Jasminom Kovačev i serijom edukacije “Okrugla duga“. Mnogi od vas su je upoznali na nekoj od edukacija, seminara ili radionica koje drži. Za one koji je nisu sreli do sada, Jasmina je naše gore list koja već 24 godine živi na Novom Zelandu a već 11 godina redovno dolazi kako bi prenosila kvalitetna znanja na naše prostore koja je desetljećima stjecala po svijetu i objedinila u program Okrugla Duga.

Vjerojatno ste već svi čuli za EFT tj tapkanje ili Tehniku Emocionalne Slobode po kojoj Jasminu mnogi prepoznaju jer je Master trener te tehnike i za sada jedina koja vas na našim prostorima može kvalitetno podučavati ovu tehniku na jeziku koji razumijete bilo da vas to zanima radi rada na sebi ili u okviru svoje profesije. Također drži EFT grupne radionice i specijalizirane radionice koje su bez premca jer ima iskustvo s preko 5000 klijenata,  a širinu razumijevanja koja joj omogućava preko 30 edukacija.

Njezini grupni tretmani su jedinstveni po mnogo čemu, te je to izuzetna prilika za proljetno veliko spremanje uma.

Ako vas interesira zdravlje, obavezno dođite na META-Zdravlje kako bi razumjeli zašto se razbolimo kada se razbolimo i što je to na što ste vi osjetljivi zbog čega ste dobili neku bolest. Kad znate uzrok, lakše je tražiti rješenje. Ako ste zdravi, još bolje, znat ćete što je ključ prevenciji.

Ovo proljeće edukacije koje će se održati iz spektra “Okrugla duga“ su

Otkrijte svoje blokade obilju, zdravlju i uspjehu – Beograd

EFT1 – Beograd i Zagreb

EFT2 – Beograd i Zagreb

Grupni tretmani – Beograd, Zagreb, Novi Sad, Pula

Radionice za alergije – Beograd (nov program)

Otpustite blokade novcu – Beograd, Zagreb, Pula

Tajna uspjeha je u vama – Beograd, Zagreb

Uvod u META-Zdravlje – Beograd, Pula

META-Zdravlje 2 – Beograd

Upoznajte dijete u sebi – Beograd, Pula

Dobrodošli u svoju budućnost – Beograd

Utjecaj prošlih života na današnji – Pašman u okviru Harmony programa

Cijene su različite za sve seminare kao što su i različite i za države, tako da sve dalje informacije možete dobiti od svog lokalnog organizatora koji će vas pozvati na broj koji upišete na online prijavi na ovom linku.

Tehnikaemocionalneslobode.com

Leave a Comment