Jasmina Kovačev: Seminar META-Zdravlje i EFT u Puli i Beogradu

EFT – Tehnika Emocionalne Slobode

EFT osnovni nivo (nivo jedan) – dvodnevni seminar

 

Osnove samopomoći u savladavanju neželjenih emocija, straha, stresa, fizičkog bola i postizanje unutarnjeg mira. U okviru ovog treninga naučit ćete i sistematski pristup za “čišćenje” svoje prošlosti i postizanje osobnog mira.

Pogledajte komentare ranijih polaznika EFT osnovnog nivoa >

Prijavite sa za EFT osnovni nivo preko ovog linka.

Održava se: 

Zagreb      12.-13.05.2018.

Beograd    26.-27.05.2018.

Trajanje:          od 10-18.30

Cijena:    Beograd 210 €

EFT srednji nivo (nivo dva) – dvodnevni seminar ili četvorodnevni (za one koji kreću putem certifikacije)

 

Preduvjet za pohađanje nivoa dva je završen EFT osnovni nivo. Proširuje i produbljuje znanje s osnovnog nivoa i dalje nadograđuje blaže pristupe neugodnim sjećanjima, mijenjanju limitirajuća uvjerenja i daje prva znanja za rad s drugima.

Za solidan nivo samopomoći preporučuju se oba nivoa. Također, oni su i prvi korak u stjecanju znanja za profesionalnu primjenu tehnike na drugima.

Oni koji pohađaju srednji nivo isključivo u cilju napredne samopomoći bez namjere da rade s drugima, mogu pohađati samo dva dana.

Treći dan je obavezan za sve koji namjeravaju raditi s drugima izvan najužeg obiteljskog kruga i stjecati certifikaciju praktičara. Tu ulaze i oni koji namjeravaju pridodati EFT drugim tehnikama koje koriste u radu s drugima.

Oni koji žele započeti rad s drugima mogu raditi certifikaciju najnižeg nivoa praktičara po standardima renomirane internacionalne organizacije AAMET. Svi koji završe srednji nivo imaju pravo ući u process certifikacije. Oni koji uspješno polože dobit će certifikat o dostignuću i na prijedlog Jasmine Kovačev AAMET-u, stječu akreditaciju EFT praktičara srednjeg nivoa.

Jasmina Kovačev je akreditirani Master trener AAMET-a i član internacionalne organizacije energetskih psihologa.

Pogledajte komentare ranijih polaznika EFT srednjeg nivoa >

Prijavite se za EFT srednji nivo preko ovog linka.

Održava se:  

Zagreb       14.-17.05.2018.

Beograd    16.-19.06.2018.

Trajanje:   10.00-18.30

Grupni tretman

– cjelodnevni grupni tretman –

 Tretman je idealna prilika za sve koji žele osjetiti koristi grupnog rada i osloboditi dio svog emocionalnog i mentalnog tereta. Prisustvo grupnom tretmanu ne zahtijeva prethodno znanje EFT-a, međutim mnogi nakon završenog EFT nivoa dođu kako bi u praksi vidjeli i ujedno oslobodili neke od svojih opterećenja (a svi ih imamo!).

Higijenu našeg tijela obavljamo svakodnevno, a na naš um ne obraćamo pažnju mada od njega sve ovisi u našem životu. Iskoristite priliku kad god je imate i posjetite ove popularne radionice kako bi povremeno napravili veliko spremanje u svojem umu na ovim jedinstvenim radionicama. Pogledajte fascinantne fotografije snimaka energetskog polja prije i poslije grupnog tretmana.

Pogledajte komentare ranijih sudionika Grupnih tretmana

Prijavite sa na Grupni tretman preko ovog linka.

Održava se:  

Beograd:        20.04.2018

01.06.2018.

16.06.2018.

Novi Sad:       07.06.2018. .

Pula                04.05.2018.

Zagreb           11.05.2018.

21.05.2018.

Trajanje:         od 10-18.30

META-Zdravlje 

Zašto ste bolesni? META-Zdravlje i biološka logika bolesti

– dvodnevni seminar – uvod u edukaciju META-Zdravlja

 

META-Zdravlje je revolucionarni pogled na zdravlje, koji nije ni alternativni, ni integrativni pristup, kao ni jednostavna uzročnost uma i tijela. Ujedno je i paradoksalan, jer promatra zdravlje globalno, META, a ujedno i veoma specifično.

Urgentna, simptomološka i preventivna medicina su tri glavna područja današnjeg zdravstva. Ova tri područja imaju svoju veliku ulogu. I pored toga, zvanična medicina za najveći broj zdravstvenih problema nema odgovora u pogledu uzroka. Koliko puta smo čuli da se ne zna uzrok nekoj bolesti, ili se uzrokom objasni nešto što je u stvari već simptom, ili je jednostavno proglasi auto-imunom bolešću. Bi li visoko inteligentan organizam zaista sam sebe uništavao bez razloga?

Američka medicinska asocijacija je davno iznijela podatak da 85% zdravstvenih problema kreće na emotivnom nivou. Mnogi izvori tvrde da je taj postotak veći. Svaka bolest je proces koji je nastao kao rezultat određene biološke logike, koja je vrlo animalistička po prirodi.

META–Zdravlje nam daje svijest o okidačima stresa, emocijama i uvjerenjima koja pogađaju određena tkiva i organe. Ona uzima u obzir sve nivoe našeg bića, uključujući i sredinu u kojoj živimo, tj. utjecaje našeg okruženja. Također nam kazuje na određene svjesne aktivnosti koje je potrebno poduzeti da bi se potaknuo proces samoiscjeljenja.

Jeste li se pitali zasto svi drugačije doživljavamo emotivne udare i ne javi se svakom isti zdravstveni problemi kada je izložen emocionalnim udarima?  I zašto se nekom uopće javi taj određeni zdravstveni problem i zašto baš u tom određenom momentu?

Na ova i mnoga druga pitanja, dobit ćete odgovor na dvodnevnom seminaru koji predstavlja uvod u širu edukaciju za one koji interesira dalja edukacija.

U META-Zdravlju koristimo simptome kao vodič, da bi pronašli gde je nastala neravnoteža i da bi iste  izbalansirali, kako bi postigli bolje zdravlje kroz procese samoiscjeljenja.

Ovo je edukacija koja će vam otvoriti oči na putu prevencije.

Master trener META-Zdravlja, Jasmina će vam prenijeti znanja koja će vam omogućiti da razumijete sebe i zdravlje na potpuno drugačiji način. Imate prilike da učite u svojoj sredini edukaciju koja će vam promijeniti pogled na sebe i zdravlje, kao i ukloniti mnoge nedomice koje ste imali na ovu temu.

Ovo je nešto što treba znati svatko – konvencionalno educirani terapeuti, alternativci, kao i  svi oni koji žele imati kontrolu nad svojim zdravljem.

U vrijeme kada je sve više bolesti, prvi korak je razumjeti “zašto meni i zašto sada”.

Prijavite sa na seminar uvod u META-Zdravlje preko ovog linka.

Održava se:   

Uvod u META-Zdravlje, tj nivo jedan     

Pula 05.-06.05. od 10-18.30

Beograd 29.-30.05. od 10-18.30

META-Zdravlje nivo dva – dio praktičarske edukacije

Beograd 02.-03.06 i 12.-14-06. od 10-18.30