Jasmina Kovačev: Proljetni ciklus edukacija EFT-ja i programa „Okrugla Duga“ u regiji

EFT – Tehnika Emocionalne Slobode

EFT osnovni nivo (nivo jedan) – dvodnevni trening

 Osnove samopomoći u savladavanju neželjenih emocija, straha, stresa, fizičkog bola i postizanje unutarnjeg mira. U okviru ovog treninga naučit ćete i sistematski pristup za “čišćenje” svoje prošlosti i postizanje osobnog mira.

Pogledajte komentare ranijih polaznika EFT osnovnog nivoa >

Izrazite svoj interes online prijavom

Održava se: 

Zagreb      12.-13.05.2018. Kotizacija: 240 €

Beograd    26.-27.05.2018. Kotizacija: 210 €

Trajanje:          od 10-18.30

EFT srednji nivo (nivo dva) – dvodnevni seminar, ili četverodnevni (za one koji kreću putem certifikacije)

 Preduvjet za pohađanje nivoa dva je završen EFT osnovni nivo. Proširuje i produbljuje znanje s osnovnog nivoa i dalje nadograđuje blaže pristupe neugodnim sjećanjima, mijenjanju limitirajuća uvjerenja i daje prva znanja za rad s drugima.

Za solidan nivo samopomoći preporučuju se oba nivoa. Također, oni su i prvi korak u stjecanju znanja za profesionalnu primjenu tehnike na drugima.

Oni koji pohađaju srednji nivo isključivo u cilju napredne samopomoći bez namjere da rade s drugima, mogu pohađati samo dva dana.

Četvrti  dan je obavezan za sve koji namjeravaju raditi s drugima izvan najužeg obiteljskog kruga i stjecati certifikaciju praktičara. Tu ulaze i oni koji namjeravaju pridodati EFT drugim tehnikama koje koriste u radu s drugima.

Oni koji žele započeti rad s drugima mogu raditi certifikaciju najnižeg nivoa praktičara po standardima renomirane internacionalne organizacije AAMET. Svi koji završe srednji nivo imaju pravo ući u process certifikacije. Oni koji uspješno polože dobit će certifikat o dostignuću i na prijedlog Jasmine Kovačev AAMET-u, stječu akreditaciju EFT praktičara srednjeg nivoa.

Jasmina Kovačev je akreditirani Master trener AAMET-a i član internacionalne organizacije energetskih psihologa.

Pogledajte komentare ranijih polaznika EFT srednjeg nivoa

Izrazite svoj interes online prijavom

Održava se:  

Zagreb       14.-17.05.2018. Kotizacija: 2 dana 240€, a četiri dana  470€

Beograd    16.-19.06.2018. Kotizacija: 2 dana 210€ a četiri dana  430€

Trajanje:   10.00-18.30

Grupni tretman

– cjelodnevni grupni tretman –

 Tretman je idealna prilika za sve koji žele osjetiti koristi grupnog rada i osloboditi dio svog emocionalnog i mentalnog tereta. Prisustvo grupnom tretmanu ne zahtijeva prethodno znanje EFT-a, međutim mnogi nakon završenog EFT nivoa dođu kako bi u praksi vidjeli i ujedno oslobodili neke od svojih opterećenja (a svi ih imamo!).

Higijenu našeg tijela obavljamo svakodnevno, a na naš um ne obraćamo pažnju mada od njega sve ovisi u našem životu. Iskoristite priliku kad god je imate i posjetite ove popularne radionice kako bi povremeno napravili veliko spremanje u svojem umu na ovim jedinstvenim radionicama. Pogledajte fascinantne fotografije snimaka energetskog polja prije i poslije grupnog tretmana.

Tretmane vodi iskusan EFT Master trener i praktičar, Jasmina Kovačev.

Pogledajte komentare ranijih sudionika Grupnog tretmana

Izrazite svoj interes online prijavom

Održava se:  

Beograd:        20.04.2018   Kotizacija: 120 €

01.06.2018.

16.06.2018.

Novi Sad:       07.06.2018.  Kotizacija: 120 €

Pula                04.05.2018.  Kotizacija: 130 €

Zagreb           11.05.2018.  Kotizacija: 130 €

21.05.2018.

Trajanje:         od 10-18.30

Pašman          24.06.  26.06. 28.06. po 2.5 sata  Kotizacija: 50€ za 3 za 20€ pojedinačno

META-Zdravlje 

Zašto ste bolesni? META-Zdravlje i biološka logika bolesti

– dvodnevni seminar – uvod u edukaciju META-Zdravlja, nivo jedan

 META-Zdravlje je revolucionarni pogled na zdravlje, koji nije ni alternativni, ni integrativni pristup, kao ni jednostavna uzročnost uma i tijela. Ujedno je i paradoksalan, jer promatra zdravlje globalno, META, a ujedno i veoma specifično.

Urgentna, simptomološka i preventivna medicina su tri glavna područja današnjeg zdravstva. Ova tri područja maju svoju veliku ulogu. I pored toga, zvanična medicina za najveći broj zdravstvenih problema nema odgovora u pogledu uzroka. Koliko puta smo čuli da se ne zna uzrok nekoj bolesti, ili se uzrokom objasni nešto što je u stvari već simptom, ili je jednostavno proglasi auto-imunom bolešću. Bi li visoko inteligentan organizam zaista sam sebe uništavao bez razloga?

Američka medicinska asocijacija je davno iznijela podatak da 85% zdravstvenih problema kreće na emotivnom nivou. Mnogi izvori tvrde da je taj postotak veći. Svaka bolest je proces koji je nastao kao rezultat određene biološke logike, koja je vrlo animalistička po prirodi.

META–Zdravlje nam daje svijest o okidačima stresa, emocijama i uvjerenjima koja pogađaju određena tkiva i organe. Ona uzima u obzir sve nivoe našeg bića, uključujući i sredinu u kojoj živimo, tj. utjecaje našeg okruženja. Također nam kazuje na određene svjesne aktivnosti koje je potrebno poduzeti da bi se potaknuo proces samoiscjeljenja.

Jeste li se pitali zasto svi drugačije doživljavamo emotivne udare i ne javi se svakom isti zdravstveni problemi kada je izložen emocionalnim udarima?  I zašto se nekom uopće javi taj određeni zdravstveni problem i zašto baš u tom određenom momentu?

Na ova i mnoga druga pitanja, dobit ćete odgovor na dvodnevnom seminaru koji predstavlja uvod u širu edukaciju za one koji interesira dalja edukacija.

U META-Zdravlju koristimo simptome kao vodič, da bi pronašli gde je nastala neravnoteža i da bi iste  izbalansirali, kako bi postigli bolje zdravlje kroz procese samoiscjeljenja.

Ovo je edukacija koja će vam otvoriti oči na putu prevencije.

Master trener META-Zdravlja, Jasmina će vam prenijeti znanja koja će vam omogućiti da razumijete sebe i zdravlje na potpuno drugačiji način. Imate prilike da učite u svojoj sredini edukaciju koja će vam promijeniti pogled na sebe i zdravlje, kao i ukloniti mnoge nedomice koje ste imali na ovu temu.

Ovo je nešto što treba znati svatko – konvencionalno educirani terapeuti, alternativci, kao i  svi oni koji žele imati kontrolu nad svojim zdravljem.

U vrijeme kada je sve više bolesti, prvi korak je razumjeti “zašto meni i zašto sada”.

Izrazite svoje interesovanje online prijavom

Održava se:   

Uvod u META-Zdravlje, tj nivo jedan     

Pula 05.-06.05. od 10-18.30  Kotizacija: 240 €

Beograd 29.-30.05. od 10-18.30 Kotizacija: 220 €

META-Zdravlje  srednji nivo (nivo dva)

Ovo proleće kreće i edukacija za praktičare META-Zdravlja tj drugi nivo koji je edukacija predviđenog trajanja od 125 sati, od čega je min 80 u trening prostoriji. Određen broj sati se priznaje iz EFT edukacije kao i Tajne promena u raspoloženju i ponašanju.

META-Zdravlje nivo dva – deo praktičarske edukacije

Beograd 02.-03.06 i 12.-14-06. od 10-18.30        Kotizacija: 490 € za 5 dana

Izrazite svoj interes online prijavom

 

Alergije -Radionice za one koji pate od alergije

Um često pridoda određena značenja onom na što smo alergični na podsvjesnom nivou, što se manifestira u vidu alergija. Krenite s rješavanjem emocionalnih doprinositelja vašoj alergiji putem transformacijskih grupnih tretmana. Broj mjesta je ograničen radi kvalitete rada, stoga su rane prijave neophodne.

Radionice vodi Jasmina Kovačev, EFT i META-Zdravlje Master praktičar i Master trener

Radionica iz tri povezana dijela, svaki traje 4 sata

Beograd  23.04. 28.05. i 11.06. od 17 sati Kotizacija:  220€ za sve 3 radionice

Izrazite svoj interes online prijavom

Otkrijte svoje blokade obilju, zdravlju i uspjehu

Dvodnevni seminar/radionica

Za rješavanje svakog problema ili za napredak u bilo kojem području života,  postoje 3 koraka:

  1. Prvi – biti svjestan da imamo problem tj. da nas nešto blokira
  2. Drugi – biti spreman za rad na njemu
  3. Treći – rješavanje blokada

Na kojem god koraku da jeste, na kojem god nivou spremnosti i svijesti, vrijeme je za sljedeci korak. Ako ne sada, kada?
Za nekog je to prvi korak, za nekog drugi, a za nekog tko zna koji. Gdje god da jeste, šetnjom kroz „Okrugu Dugu“ spoznajete svoje blokade i svoju jedinstvenu mapu kako bi što prije mogli stići do onog što želite, bilo da je to obilje, zdravlje ili uspjeh u bilo kojem području života.

Tijekom dva cijela dana, dobit ćete upravo to, spoznati svoju mapu, spoznati svoje blokade i dobiti jasnoću gdje ste i kako dalje do rješenja najkraćim putem, bez čarobnog stapića. Da bi postigli obilje, zdravlje i uspjeh, neminovan je rad na sebi. Mnogi se pitaju što to znači raditi na sebi. Ima i onih koji i misle da efikasno rade na sebi i odjednom dobiju fatalnu dijagnozu. To je očigledan znak da ono što su radili nije bilo dovoljno efikasno.

Napravite prvi korak ka postizanju onog što želite, bilo da je obilje, zdravlje, bolji odnosi s okolinom, uspjeh…

Beograd 21.-22.04.2018. od 10-18.30 Kotizacija: 2000 dinara

Izrazite svoj interes online prijavom

 

Otpustite blokade novcu

Cjelodnevna transformacijska  radionica

Negativne, a time i sabotirajuće programe o novcu stječemo od prvog dana života kroz sve što čujemo i doživimo jer je novac prisutan u svakodnevnom životu. Kako biste promijenili svoju financijsku situaciju, jedan od prvih koraka je riješiti negativne programe podsvijesti vezane za novac, a koje smo stjecali od prvog dana života. Ova cjelodnevna radionica namijenjena je rješavanju upravo takvih programa. Takođe ćete osvjestiti kako vas novac doživljava i proširiti značajno svoju zonu konfora vezanu za primanje novca kao i njegovo zadržavanje. Time ćete povećati svoj emocionalno mentalni kapacitet vezan za novac.

Pula: 07.05.  od 10.00 do 18.30  Kotizacija: 130 €

Zagreb: 18.05. od 10.00 do 18.30 Kotizacija: 130 €

Beograd: 08.06. od 10.00 do 18.30 Kotizacija: 120 €

Izrazite svoj interes online prijavom

 

Tajna uspjeha je u vama

Dvodnevna  transformacijska radionica i seminar

Imate znanje i iskustvo, a ne postižete ono što želite u svom životu? Jeste li čuli da smo mi sami ogledalo onoga što nam se u životu događa? Hajde da krenemo putem promjene onog što stvara takav odraz u ogledalu.

Edukativno-transformacijska radionica “Tajna uspjeha je u vama““ omogućava Vam da se jednostavno i vrlo brzo, primjenom transformativnih tehnika oslobodite većine onoga što sprečava i koči vaš poslovni ili prodajni rast ili jednostavno guši vašu moć prenošenja poruke koja je vrijedna. To može biti vezano za bolje rezultate u biznisu ali isto tako i postizanje boljih rezultata u prenošenju svoje poruke svojim bližnjima, prijateljima, kolegama na poslu…
Ovo je zaista radionica/seminar koji se razlikuje od svakog koji ste do sada pohađali! Sve što trebate učiniti jest da se pojavite, budete otvorenog uma i s namjerom da oslobodite što više od svog stvarnog potencijala.

Preduvjet pohađanju je prethodno odrađena radionica Otklonite blokade novcu.

Zagreb  19.-20.05. od 10.00-18.30  Kotizacija: 260 €

Beograd 09.-10.06. od 10.00-18.30  Kotizacija: 240 €

Izrazite svoj interes online prijavom

Upoznajte dijete u sebi

Dvodnevni  seminar i transformacijska radionica

Što je utjecalo na dijete u vama da vi danas kreirate realnost koju kreirate? Upoznajte dijete u sebi kako biste krenuli putem kojim želite vi, a ne putem programa djeteta u vama. Naučite i kako biti svjestan roditelj i omogućite svojim potomcima sretniji, uspješniji i zdraviji život. Ovaj program značajno utječe na efikasnost onih koji primjenjuju EFT ili bilo koju drugu tehniku koja zalazi u programe djetinjstva.

Zagreb           22.-23.05. od 10.00-18.30  Kotizacija: 250 €

Beograd         02.-03.07.2018 od 10.00-18.30 Kotizacija: 220 €

Izrazite svoj interes online prijavom

Dobrodošli u svoju budućnost

Trodnevna transformacijska radionica

Biti u skladu sa samim sobom je zadatak svih nas. Otkrijte svoj put i ono što vas ispunjava. Iskoristite svoj život  kako biste ostvarili  ono zbog čega ste tu.

Kako bi se vaš zivot promijenio kada bi ostvarili svoj puni potencijal i postali ono što zaista jeste? Jeste li ikada razmišljali za što ste predodređeni u životu?

Tijekom 3 puna dana poniremo u svoje dubine kako bismo dobili potrebne uvide koji će nam omogućiti da živimo u skladu sa samim sobom.

Zavirite u sadržaj seminara. preko ovog linka

Beograd 27.-29.04.2018. od 10.00-18.30  Kotizacija: 300 €

Izrazite svoj interes online prijavom

Utjecaj prošlih života na današnjicu

Cjelotjedni program u okviru Harmony programa

Sve je više onih koji su svjesni da ovaj današnji život nije jedini koji su imali u fizičkom tijelu. Mnogo je manje onih koji razumiju na koji način prošli životi utječu na naš današnji život u svakom smislu.

Tijekom ovih nedjelju dana  Jasmina će podijeliti sa vama svoje bogato iskustvo u radu s klijentima upravo na ovu temu. Ovom prilikom ćete sigurno proširiti svoje vidike kao i razumijevanje sebe a i drugih oko vas. Pored iskustava iz djetinjstva koja obilježavaju u velikom mjeri naš današnji život, iskustva prošlih života su sljedeći faktor po važnosti koji nas određuje u različitim sferama života. Tijekom rada s gotovo 5000 klijenata, oko 50% je onih koji su spontano tijekom tretmana ulazili u prošle živote jer je to tražilo njihovo iscjeljenje. Mnogobrojne priče će pomoći svakom polazniku da sagleda i razumije ovu temu na sasvim drugačiji način nego što je to bilo do sada. Dobrodošli ste u dublje poniranje u manje poznate teme.

Pašman 22.-29.06.2018. svakodnevno po 2.5 sata

Program je dio cjelonedjeljnog ljetovanja i uključen je u cijenu, ne nudi se odvojeno od ljetovanja. Cijena ovisi od smeštaja koji izaberete, zato popričajte s organizatoricom koja će vas pozvati nakon popunjavanja prijave online.

Izrazite svoj interes online prijavom