Tajna uspjeha je u vama – Otpustite blokade novcu Reviewed by admin on .   Jeste li potpuno zadovoljni svojim životom u svakom njegovom segmentu? Ako niste, zašto niste, što je ono što vam ne dopušta da živite život punim plućim   Jeste li potpuno zadovoljni svojim životom u svakom njegovom segmentu? Ako niste, zašto niste, što je ono što vam ne dopušta da živite život punim plućim Rating: 0
You Are Here: Home » Eventi » Jasmina Kovačev » Tajna uspjeha je u vama – Otpustite blokade novcu

Tajna uspjeha je u vama – Otpustite blokade novcu

 

Jeste li potpuno zadovoljni svojim životom u svakom njegovom segmentu? Ako niste, zašto niste, što je ono što vam ne dopušta da živite život punim plućima?

Najčešći odgovor je je vezan za našu okolinu, ili samo da imam još ovo, samo da riješim ono… i tako život prođe u iščekivanju nečeg iz budućnosti koja i kad dođe, postoji sljedeće samo da… ili samo kad…

Odgovor je mnogo češće u nama samima nego što možemo i zamisliti, ali od svojih slijepih kutova, od svojih energetsko emotivnih ožiljaka, mentalnih obrazaca, od svog nerazumevanja kako u stvari svijet u kojem živimo funkionira, ne vidimo ne samo rješenje, nego ni odakle i da počnemo s traženjem rješenja. Ne mislim ovdje na vidljivi dio svijeta, nego na onaj suptilni, okom nevidljivi,  koji koliko god da je suptilan i ekstremno je moćan i ako ne poznajemo kako funkcionira, teško da možemo i krenuti ka putu rješavanja onog što nam smanjuje doživljaj sreće, zadovoljstva, zdravlja, dobrih odnosa s drugima…

Odakle krenuti?

Za rješavanje svakog problema ili za napredak u bilo kojem području života,  postoje 3 koraka:

 1. Prvi – biti svjestan da imamo problem tj. da nas nešto blokira
 2. Drugi – biti spreman za rad na njemu
 3. Treći – rješavanje blokada

Na kojem god koraku da jeste, na kojem god nivou spremnosti i svijesti, vrijeme je za sljedeci korak. Ako ne sada, kada?

Otpustite blokade novcu

Negativne, a time i sabotirajuće programe o novcu stječemo od prvog dana života kroz sve što čujemo i doživimo jer je novac prisutan u svakodnevnom životu. Kako biste promijenili svoju financijsku situaciju, jedan od prvih koraka je riješiti negativne programe podsvijesti vezane za novac, a koje smo stjecali od prvog dana života. Ova cjelodnevna radionica namijenjena je rješavanju upravo takvih programa. Takođe ćete osvjestiti kako vas novac doživljava i proširiti značajno svoju zonu konfora vezanu za primanje novca kao i njegovo zadržavanje. Time ćete povećati svoj emocionalno mentalni kapacitet vezan za novac.

Pula: 07.05.  od 10.00 do 18.30

Zagreb: 18.05. od 10.00 do 18.30

Kotizacija: 130€

Beograd: 08.06. od 10.00 do 18.30

Cijena: 120€

Unesite podatke na ovaj link i kontaktirat će vas naša organizatorica.

Iskustva polaznika programa:

 • “Ovim bih ti se putem htjela zahvaliti od srca što si me zvala za seminar o blokadama u novcu. Molim te da preneseš gospodji Jasmini da je onaj dan seminara bio jako učinkovit ne samo po pitanju prolaznog financijskog stanja, već i što se tiče razvoja poslovne aktivnosti i karijere na duge staze. Totalno sam ‘odblokirala’ dotok novca ali i imam jasniji uvid u to čime se želim zaista baviti i što mi može na duge staze donijeti profit a lijepo mi je i zabavno.”
 • “Dve godine pokušavam doći do posla, a samo 2 dana nakon ove radionice sam dobila poziv za intervju na kom sam primljena na posao”
 • “Šteta što nisam ovo pohađala pre 20 godina. Danas bih bila u sasvim drugačijoj materijalnoj situaciji. Nisam bila u stanju naplatiti poznatima, a poznavala sam puno onih koji su voleli moje proizvode.”

Prijave na ovaj link

Tajna uspjeha je u vama

Imate znanje i iskustvo, a ne postižete ono što želite u svom životu? Jeste li čuli da smo mi sami ogledalo onoga što nam se u životu događa? Hajde da krenemo putem promjene onog što stvara takav odraz u ogledalu.

Kako biste reagirali, ako bismo vam rekli da je ključ uspjeha u vama samima, u vašoj sposobnosti da prevaziđete stečene programe i blokade koje vam ne koriste, i zamijenite ih vjerovanjima koji će Vam omogućiti postizanje vaše misije?

Ako ste do sada ulagali u svoja znanja, a jasno vam je da od vašeg uma i mentalno emotivnih programa ovisi vaša realnost, zar nije najbolja investicija u ovom momentu upravo u taj dio koji može eksponencijano poboljšati vaše rezultate.
Mi imamo rješenje!

Edukativno-transformacijska radionica “Tajna uspjeha je u vama““ omogućava Vam da se jednostavno i vrlo brzo, primjenom transformativnih tehnika oslobodite većine onoga što sprečava i koči vaš poslovni ili prodajni rast ili jednostavno guši vašu moć prenošenja poruke koja je vrijedna. To može biti vezano za bolje rezultate u biznisu ali isto tako i postizanje boljih rezultata u prenošenju svoje poruke svojim bližnjima, prijateljima, kolegama na poslu…
Ovo nije trening kao većina drugih treninga koji vas uče tehnikama poslovanja, trikovima,a i ne daje vam poslovne savjete. Trening omogućava sudionicima da se riješe određenog broja unutarnjih blokada, a kao rezultat toga, njihov stvarni potencijal će početi izbijati na površinu, a rezultati su mjerljivi već od sljedećeg dana.
Ova dvodnevna transformacijska radionica-seminar je idealna prilika za sve koji žele poboljšati svoje rezultate i steći više samopuzdanja u predstavljanju sebe i svojih usluga, bilo osobno bilo profesionalno. Omogućiće vam da lakše dođete do onog što je uspeh za vas, što god da to za vas znači.

Što dobivate ovim seminarom-radionicom?

 • Prevazići ćete strah od odbijanja koji je najčešći kamen spoticanja
  • Uklonit ćete brojne strahove vezane za predstavljanje sebe ili svojih usluga
  • Saznat ćete kako da aktivirate unutarnju motivaciju
  • Razumjet ćete različite stupnjeve odlučnosti i kako nizak nivo odlučnosti dovodi do odlaganja aktivnosti i na kraju do neproduktivnosti.
  • Naučit ćete da procjenite svoj nivo odlučnosti i da li sami limitirate svoj uspjeh zbog smanjene odlučnosti.
  • Naučit ćete ključne elemente svakog uspjeha (osem znanja), kao i 7 prepreka koje su na putu stupnja vaše odlučnosti
  • Popravit ćete nivo svog samopouzdanja ukoliko vam je to potrebno

Za koga je ovaj trening?

Za one koji žele da:
Podignu nivo odlučnosti i steknu spoznaju da mogu biti uspješni i još uspješniji nego što su sad
• Osjećaju samopouzdanje kada se spremaju za poslovnu ili neku privatnu akciju
• Se osjećaju opušteno i smireno prije bilo koje prezentacije, čak i ako su više puta odbijeni
• Budu motivirani čak i ako sve činjenice govore da nema izgleda da će postići zacrtani cilj
• Uživaju u svojoj karijeri
• Podignu nivo svojih prihoda

Ovo je zaista radionica/seminar koji se razlikuje od svakog koji ste do sada pohađali! Sve što trebate učiniti jest da se pojavite, budete otvorenog uma i s namjerom da oslobodite što više od svog stvarnog potencijala.

Preduvjet pohađanju je prethodno odrađena radionica Otklonite blokade novcu.

Zagreb  19.-20.05. od 10.00-18.30

Beograd  09.-10.06. od 10.00-18.30

Cijena: 240€ (30€ moguć popust za one koji pohađaju i radionicu novca u istoj sezoni)

Unesite podatke na ovaj link i kontaktirat će vas naša organizatorica.

 

Što kažu polaznici?

 • „Zahvalna sam što mi je omogućeno da steknem mnoge spoznaje o sebi koje su čak duboko ukorijenjene u podsvijest.”
 • “Za 40 godina svog života nisam otkrila toliko spoznaja koliko u samo dva dana. Od srca vam hvala.”
 • „Izuzetno sam zadovoljna i zahvalna na ovom programu. Ovaj vikend je definitivno dotakao moj život.“
 • „ Psihički sam mirnija, u grudima osjećam energiju, ravnodušnost na pomisao misli koje su mi ranije bile neugodne. Svima toplo preporučujem što više ovakvih predavanja/radionica.“
 • „Prvi put sam na ovakvoj radionici i veoma sam zadovoljna. Sada se osećam opušteno, jer san nekako sigurnija da znam više i da mi je jasnije kako ću.“ 
 • „Zahvalna sam svojoj intuiciji što sam došla. Trening mi je doneo opuštenost, mir, otvorio horizonte da mogu dalje i otklonio neke blokade. Volela bih da prisustvujem na još sličnih i drugih treninga jer želim da radim na sebi. Spoznala sam nešto za šta nisam znala ili sam samo ponešto čitala ili čula.“
 • „Otklonila sam mnoge sumnje u sebe, sada više verujem u sebe, nije mi bitno šta drugi misle, znam da mogu da uradim ono što sam mislila da nikad neću moći!“
 • „Trening je bio koristan, a meni je pomogao da prevaziđem ili bar u nekom procentu uklonim neke blokade. Mislim da bi mi trebao i individualna rad. Volela bih da i moja deca prođu ovakav trening. Predavač je bio sjajan i ni u jednom momentu nisam sumnjala u njenu stručnost.“

Prijave na ovaj link

 

Predavač i voditelj programa – Jasmina Kovačev, Coach za postizanje vrhunskih dostignuća, EFT ekspert i Master trener, META-Zdravlje Master Trener, NLP Master, +….– porijeklom iz Novog Sada a već preko 20 godina živi na Novom Zelandu. Na našim prostorima dugi niz godina donosi napredne edukacije koje je stjecala širom svijeta. Mimo široke edukacije u preko 30 modaliteta i tehnika, priznata je kao AAMET Master Trener EFTa, IMMA Master Trener META-Zdravlja, voditelj programa osobnog i profesionalnog razvoja “Okrugla Duga”, autorica knjige “Preobrazite svoje slabosti u snagu”, kreator programa emotivne i mentalno transformacijske podrške oboljelima od karcinoma “Biram život”, kreator programa osobnog razvoja za nadarenu djecu.

Leave a Comment