Cjelodnevni EFT tretmani vođeni Jasminom Kovačev, EFT Master Trenerom Reviewed by admin on . [caption id="attachment_20387" align="alignleft" width="862"] grupni-tretman[/caption] Nevezano radi li se o težini u stomku, težini u grudima, težini u glavi i [caption id="attachment_20387" align="alignleft" width="862"] grupni-tretman[/caption] Nevezano radi li se o težini u stomku, težini u grudima, težini u glavi i Rating: 0
You Are Here: Home » Eventi » Jasmina Kovačev » Cjelodnevni EFT tretmani vođeni Jasminom Kovačev, EFT Master Trenerom

Cjelodnevni EFT tretmani vođeni Jasminom Kovačev, EFT Master Trenerom

grupni-tretman

grupni-tretman

Nevezano radi li se o težini u stomku, težini u grudima, težini u glavi ili nečem drugom, cjelodnevni grupni tretman čišćenja će vam pomoći da otpustite barem deio teškog tereta sa svojih leđa.

Uz moć grupe isprobajte na vlastitoj koži djelotvornost tehnike za koju vam nije potrebno nikakvo predznanje. Kroz sigurno vodstvo Jasmine Kovačev otpustite neželjene emocije, uvjerenja, riješite ili ublažite razna bolna stanja.

Cjelodnevni grupni rad čini da na kraju dana krenete kući s lakoćom i mirom u sebi.
Za one nepovjerljive nudimo opipljive dokaze promjena koje se događaju. Pogledajte slike energetskog polja osoba prije i poslije grupnog tretmana pod stručnim vodstvom Jasmine Kovačev – Slike energetskog polja

Koji je vaš problem? Kako bi se osjećali da ga nema ili da barem nije tolikog intenziteta? Na kraju dana ćete imati novi pogled na „problem”, koji to možda tada više neće ni biti. Pored toga riješit ćete mnogo toga što niste ni očekivali i osjećat ćete se lakše nakon otpuštanja brojnih emocionalnih tereta.

Cjelodnevni proces je pod sigurnim okom internacionalne certificirane trenerice i praktičarke Tehnike Emocionalne Slobode i master META zdravlja Jasmine Kovačev. Jasmina je poznata kao pionir kvalitetne EFT edukacije na našim prostorima koja koristi znanja iz preko 30 edukacija i tehnika koje je ujedinila u seriji seminara Okrugla Duga, gdje je EFT osnovni alat za transformaciju.
Iskoristite priliku i prijavite se na cjelodnevni grupni tretman! Promijenite život na bolje!

Ako vam treba još malo poticaja pročitajte komentare polaznika:

“Svaki put – velika osobna korist! Očistila sam još par ladica. HVALA! Čišćenje se nastavlja! Očekujem “krečenje” – novu boju za svoje zidove!” LJ.R.D.

“Nevjerojatno je koliko sam vlastitog tereta i negativnih emocija otpustila na grupnom tretmanu kroz rad na tuđim problemima. Odlazim kući s blaženim osjećajem opuštenosti i nadom da se sve u životu može postići.”LJ.S.M.

“Fenomenalno oslobađanje i čišćenje! Zaista nisam očekivala i mislila da imam tako jake emocije vezane za prošle događaje, ali vidjeli ste i fizičko i mentalno čišćenje – zaista sam oduševljena => nova svjetlost => okrugla duga mi je na horizontu HVALA BESKRAJNO!” J.A.

“Teško je opisati riječima kolike se pozitivne promjene dogode. Preporučila bih svakome da se SAM uvjeri, jer se jedino tako može povjerovati da se sve ovo stvarno događa i da je moguće. Ako se samo priča – djeluje kao bajka, ali ustvari je istinita bajka. Hvala Jasmini što nam je pružila šansu.” R. V.

Prijavite se za grupni rad, olakšajte dušu i osjetite na vlastitoj koži blagodati cjelodnevnog tretmana. Pridružite nam se u „bajci”. Osigurajte mjesto i prijavite se ODMAH na: Prijavnica

Zamislite, kako bi to bilo kada bi svakog trenutka imali mogućnost umanjiti vlastitu napetost, bol, umanjiti teške emocije… To je moguće. Provedite dva izuzetna dana i osnažite se znanjem koje ćete koristiti za pomoć samom sebi ili krenite u edukaciju kako bi dodali ovu efikasnu tehniku svojoj profesiji i postali još uspješniji kao medicinski radnik, alternativac, psiholog, coach, trener, edukator… Stotine tisuća ljudi u svijetu se okreću ovoj revolucionarnoj tehnici.

Nakon puna dva dinamična dana polaznici su osposobljeni za isključivo rad na sebi na bazičnom nivou. EFT je moćna i duboka tehnika koja samo izgleda jednostavna. Za profesionalnu primjenu, ovo je samo prvi korak.

Što su rekli neki od polaznika:

„Ako mogu sada da promijenim moju emocionalnu stvarnost o događajima u prošlosti, onda mogu promijeniti i samu prošlost i oslobodim se njenog tereta.” Z.L.

„Jako lijepo, precizno, uz dosta slikovitih primjera i praktičnog rada. Sve vrijeme se osjećala izuzetno pozitivna energija, što je za posebnu pohvalu.” J.

„Tehnika je predstavljena na jako uvjerljiv, spontan i zanimljiv način. Um mi je sve vrijeme bio uz predavača.” I.S.

„Iako mi je u početku izgledalo suviše lako riješiti neki problem običnim tapkanjem, na kraju dana, kada sam odtapkala nekoliko emotivno nabijenih situacija, potpuno sam sigurna da ću još dugo, dugo koristiti ono što sam danas naučila. Unaprijed se veselim Nivou 2, jer ću postati kompetentnija da pomognem sebi i onima s kojima radim.” Psiholog Lj.A.R.

Poklonite sebi tehniku koja će vam olakšati život. Osigurajte mjesto i prijavite se ODMAH na: Prijavnica

Ovog proljeća Jasmina će držati grupne tretmane na sljedećim lokacijama:

Beograd:        20.04.2018

                        01.06.2018.

                        15.06.2018.

Novi Sad:       07.06.2018. .

Pula                04.05.2018.

Zagreb           11.05.2018.

                        21.05.2018.

Trajanje:         od 10-18.30

 

 

Leave a Comment