N.D. Walsch: Večernje lekcije u Zagrebu Reviewed by admin on .     Neale Donald Walsch održat će uz seminar "Promijenite emocije prije nego one promijene vas" i dodatne Večernje lekcije u Zagrebu 24.03. i 27.03. V     Neale Donald Walsch održat će uz seminar "Promijenite emocije prije nego one promijene vas" i dodatne Večernje lekcije u Zagrebu 24.03. i 27.03. V Rating: 0
You Are Here: Home » Događanja » N.D. Walsch: Večernje lekcije u Zagrebu

N.D. Walsch: Večernje lekcije u Zagrebu

 

 

Neale Donald Walsch održat će uz seminar “Promijenite emocije prije nego one promijene vas” i dodatne Večernje lekcije u Zagrebu 24.03. i 27.03.
Večernje lekcije mogu se slušati neovisno o seminaru.

Osim što će nam na cjelodnevnom seminaru prenijeti djelotvorne tehnike i informacije, imamo jedinstvenu priliku slušati i niz predavanja pod nazivom Večernje lekcije. 

Zbog velikog interesa za predavanjima, jedan od najpoznatijih autora duhovne književnosti pomoći će nam kako da ovladamo dodatnim alatima koji nas podržavaju u razvoju svijesti i rješavanju životnih izazova. 

Večernje lekcije nadovezuju se na temu glavnog cjelodnevnog seminara i zasebnog su karaktera. Neale Donald Walsch na primjenjiv će način dodatno educirati prisutne kako i u materijalnom svijetu živjeti duhovne, ispunjene i sretne živote.

“Većina ljudi je dosta hrabra. Zapravo, velika je šansa da ste i vi takvi. Znate li kako to znam? Jer čitate sad ove riječi! Samo hrabra osoba bi to radila. Govorim o emocionalnoj hrabrosti, a to ste baš vi! Hvala vam na tome.” – Neale Donald Walsch

Lokacija: Zagreb, hotel Antunović, Zagrebačka avenija 100

Vrijeme: 18.00

Trajanje: do 4 sata

Prodaja ulaznica:

Eventim.hr,

– uplatom na račun organizatora:

 
Leave a Comment