N.D. Volš: Večernja lekcija u Beogradu Reviewed by admin on .     N.D.W  održaće uz seminar „Promenite emocije pre nego što one promene vas“ i dodatnu Večernju lekciju u Beogradu, 02.04.2018. Osim što će nam na c     N.D.W  održaće uz seminar „Promenite emocije pre nego što one promene vas“ i dodatnu Večernju lekciju u Beogradu, 02.04.2018. Osim što će nam na c Rating: 0
You Are Here: Home » Događanja » N.D. Volš: Večernja lekcija u Beogradu

N.D. Volš: Večernja lekcija u Beogradu

 

 

N.D.W  održaće uz seminar „Promenite emocije pre nego što one promene vas“ i dodatnu Večernju lekciju u Beogradu, 02.04.2018.

Osim što će nam na celodnevnom seminaru preneti delotvorne tehnike i informacije, imaćemo jedinstvenu priliku da slušamo i predavanje pod nazivom Večernja lekcija.

Zbog velikog interesovanja za predavanja, jedan od najpoznatijih autora duhovne književnosti pomoći će nam kako da ovladamo dodatnim alatima koji nas podržavaju u razvoju svesti i rešavanju životnih izazova.

Večernje lekcije nadovezuju se na temu glavnog celodnevnog seminara i zasebnog su karaktera. N.D.W će na primenjiv nacin dodatno edukovati prisutne kako i u materijalnom svetu živeti duhovne, ispunjene i srećne živote.

„Vecina ljudi je zaista hrabra. Zapravo, velika je šansa da ste i vi  takvi. Znate li kako to znam? Jer čitate sad ove reči. Samo hrabra osoba bi to radila. Govorim o emocionalnoj hrabrost, a to ste baš vi! Hvala vam na tome“

N.D.W

Večernja lekcija i seminar su s prevodom.

Lokacija: Beograd, Teatar Madlenianum,  Glavna 32

Vreme: 18.00

Trajanje: 3 – 4 časa

Prodaja ulaznica:

– Uplatom na račun organizatora (učesnici iz inozemstva moraju da traže devizni račun): 

 

 

Leave a Comment