Pomozite čudima da se dogode Reviewed by admin on .       Često izgovorena rečenica je "čuda se događaju onima koji u čuda vjeruju" ili "čekam da se čudo dogodi". Vjerovanje u čuda i čekanje, samo       Često izgovorena rečenica je "čuda se događaju onima koji u čuda vjeruju" ili "čekam da se čudo dogodi". Vjerovanje u čuda i čekanje, samo Rating: 0
You Are Here: Home » Tehnike » Tehnike opcenito » Pomozite čudima da se dogode

Pomozite čudima da se dogode

 

 

 

Često izgovorena rečenica je “čuda se događaju onima koji u čuda vjeruju” ili “čekam da se čudo dogodi”. Vjerovanje u čuda i čekanje, samo po sebi ne znači da će se čudo dogoditi.

Potrebno je svojim postupcima dokazati spremnost. Svima su se čuda događala i događat će se bez razlike. Najčešće nismo ni svjesni da nam život obiluje čudesnim događanjima, a put do stvaranja čuda je i vaš pomak i iskorak ka onom što želite. Nije dovoljno sjediti i čekati, potrebno je krenuti u susret.

Razmislite šta je to što možete učiniti da “pomognete” čudu da se dogodi. Možda je potrebno da budete prisutni i usredotočeni, možda da pratite znak, možda da u danom trenutku ne aktirate već pustite, a možda i da krenete u nepoznato. Važno je da pokažete da ste spremni, prepoznavanjem što činiti ili ne činiti.

I naravno, vjerujte da zaslužujete, jer svi zaslužujemo da nas zapljusnu čuda sa svih strana. U današnjem danu, možda ćete baš vi biti nečije čudo…

Leave a Comment