Ako živiš jednu istinu, živiš sve Reviewed by admin on . U tvom biću, duboko koliko se to tebi čini, stanuje istina. To je energija čistoće tvoga srca. Strpljivo s ljubavlju čeka da je slobodno pustiš u svoj život. Pr U tvom biću, duboko koliko se to tebi čini, stanuje istina. To je energija čistoće tvoga srca. Strpljivo s ljubavlju čeka da je slobodno pustiš u svoj život. Pr Rating: 0

Ako živiš jednu istinu, živiš sve

U tvom biću, duboko koliko se to tebi čini, stanuje istina. To je energija čistoće tvoga srca. Strpljivo s ljubavlju čeka da je slobodno pustiš u svoj život.
Probaj osjetiti u tišini svoga bića s uvjerenjem da si potpuno siguran i zaštićen i da ti se ništa ne može desiti što ne želiš da ti se desi, kakav bi to bio osjećaj, kakva bi to bila spoznaja, da pustiš energiju svoga srca koja se zove istina u svoj život?

Da pustiš svoju istinu u svoj život, da živiš svoju istinu.

Kaže se, istina oslobađa.

I doista, bez obzira kakva se čini da tvoja istina jest, bez obzira što se pitaš kakva bi reakcija vanjskoga svijeta bila da ti živiš svoju istinu, osjeti taj osjećaj kad dopustiš svojoj istini da izađe na površinu tvoga ljudskoga bića.

Kakav je to osjećaj. Kako se osjećaš?

Istina, ispravnost, mir, ljubav i nenasilje, to je ono što ti jesi. Zovu se pet, ali je zapravo jedna. Ako živiš jednu živiš sve. Odaberi koju god hoćeš. Možeš početi s ljubavlju. Možeš početi s mirom. Možeš početi s istinom.

Osjeti istinu u sebi. Osvijesti istinu u sebi. Kad osvijestiš istinu u sebi, doista do kraja, tu predivnu, čistu energiju postojanja, osjetiti ćeš i spoznat ćeš da je to i ljubav sama.

Istina i ljubav su jedno, identično, nedjeljivo.

Možda ćeš reći, pa ja živim svoju istinu. Možda i živiš. A ja onda pitam, jesi li u miru, u potpunom miru i spokoju sa onim što misliš, govoriš i činiš?

Ispunja li te tvoj život mirom, spokojem i zadovoljstvom?

Ako da, živi i dalje svoju istinu.

Ako ne, pitaj se i čuj odgovor. Ne moraš nikome reći. To je tako i tako samo za tebe. Za tebe koji jesi unutar sebe. To nitko ne mora znati. To se u konačnosti nikoga niti ne tiče. Tvoja se istina nikoga ne tiče, ali ima utjecaja na sve.

Znaj svoju istinu. Ona će te osloboditi.

-Kroz Dolores

Namaste

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: