Ljubav otvara srce i uklanja ego Reviewed by admin on . Namjera je tu Sasvim drugačija od svih do sada Predati se ljubavi Predati se bezuvjetnoj ljubavi, predajući i gubeći sebe, potpuno predati ovo što mislim da jes Namjera je tu Sasvim drugačija od svih do sada Predati se ljubavi Predati se bezuvjetnoj ljubavi, predajući i gubeći sebe, potpuno predati ovo što mislim da jes Rating: 0
You Are Here: Home » Duhovnost » Duhovnost općenito » Ljubav otvara srce i uklanja ego

Ljubav otvara srce i uklanja ego

Namjera je tu

Sasvim drugačija od svih do sada

Predati se ljubavi
Predati se bezuvjetnoj ljubavi, predajući i gubeći sebe, potpuno predati ovo što mislim da jesam, ovo što vjerujem da jesam, ovo tijelo, svaku misao……..

Prije toga, zakriljujem i grlim, te prihvaćam sve ono što u mojoj svjesnosti predstavlja mene, sve što ovo tijelo nosi sam sobom, ispod, tu i iznad…….

Sve to predajem Ljubavi kako bih mogla Voljeti.

U trenucima namjere širenja ljubavi, davanja ljubavi drugima, cijelom svijetu osjetila sam, bila svjesna što je potrebno mome biću kako bi bilo sposobno doista bez zadrške voljeti sve. Osjetila sam kako se ego protivi. Osjetila sam namjeru i odluku srca da se otvori i počela ostvarivati to. Moje je biće spoznalo, osjetilo što to je i kako učiniti.

Mome tijelu nije bilo baš najugodnije. Nije mu se svidjelo izaći van ograda njegove prividne sigurnosti, osjetila sam kako postoji fizički otpor promjeni i kako otpuštanje tog otpora uopće nije lako niti ugodno. Poput odluke da skočiš u prazno bez ikakve zaštite, sam bez pomoći. Poput skidanja svoje kože za koju vjeruješ da te štiti od vanjskih utjecaja.
Poput nelagode izlaganja postojanju, vjetrometini postojanja, na milost i nemilost. Poput ostavljanja svega naučenoga što me je  vodilo kroz život, poput nestajanja, a istovremene nemogućnosti viđenja što je nakon skoka.

To je projekcija moga uma koji je izgradio tijelo koje sada pati i želi se osloboditi te patnje, a ipak, nelagoda ga sprečava da odmah, u jednom dahu skoči.

Namjera i odluka je jaka, jer nema više vremena te postoji želja da se ova agonija više ne produžava.

Osjećam energije otpora u svome biću, osjećam energije svojih mentalnih matrica i spone kojima vežu moje tijelo. Osjećam sve to izuzetno snažno u sebi, fizički, materijalno.

Vjerujem da je promjena tu.

Prepuštam se trenu koji će integrirati sve te spoznaje u moje tijelo i dopustiti mome tijelu, mojoj  osobi novi život.

Upravo sam se sjetila onoga što stalno zaboravljam. Hvala onome koji je poslao tu misao.

Ne moraš to sama, ne moraš to sama. Uvijek sam uz tebe.

Uvijek ću biti uz tebe, jer između mene i tebe nema razlike.

 

Mi smo jedno

 

Hvala Ti

 

-Dolores

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: