Meta zdravlje i Tajne poremećaja u raspoloženju i ponašanju Reviewed by admin on .   STUDIO ZA EDUKACIJU I VRHUNSKA DOTIGNUĆA I JASMINA KOVAČEV Pozivaju vas na jedinstvene seminare UVOD U META-ZDRAVLJE Seminar koji otvara oči svakom zdrav   STUDIO ZA EDUKACIJU I VRHUNSKA DOTIGNUĆA I JASMINA KOVAČEV Pozivaju vas na jedinstvene seminare UVOD U META-ZDRAVLJE Seminar koji otvara oči svakom zdrav Rating: 0
You Are Here: Home » Eventi » Jasmina Kovačev » Meta zdravlje i Tajne poremećaja u raspoloženju i ponašanju

Meta zdravlje i Tajne poremećaja u raspoloženju i ponašanju

 

STUDIO ZA EDUKACIJU I VRHUNSKA DOTIGNUĆA I
JASMINA KOVAČEV
Pozivaju vas na jedinstvene seminare

UVOD U META-ZDRAVLJE

Seminar koji otvara oči svakom zdravstvenom entuzijasti, kao i svakom ko se na bilo koji način bavi zdravljem
Svi smo se ponekad pitali: “Zašto baš ja i zašto baš sada da se razbolim?” Ovo pitanje pogotovo ima veliki značaj kod bolesti koje savremena medicina definiše kao “teške” ili “neizlečive”. Mi svi znamo da je naš um dovoljno moćan da nas dovede u stanje savršenog zdravlja i harmonije. Zato je potrebno da naučimo kako na pravi način da koristimo svoj um da bismo živeli u savršenom zdravlju i harmoniji celokupnog organizma. Ili, ako se javi zdravstveni problem, da se ne zaustavimo na uklanjanju simptoma, već da tražimo stvarne razloge baš tog zdravstvenog problema. I sa znanjem META-Zdravlja ćemo dobijati simptome, ali nas to neće plašiti i mnogo brže ćemo ih rešiti jer znamo zašto ih imamo.

Deo toga ćete moći da naučite na edukaciji Uvod u META-Zdravlje koju drži Jasmina Kovačev, Master trener META-Zdravlja u Beogradu 11. i 12. novembra i u Zagrebu 14.-15.oktobra.
Ova edukacija je namenjena svakome ko vodi računa o zdravlju, kako sopstvenom, tako i o zdravlju drugih.
Svakom praktičaru, svakom roditelju, svakome ko se zapitao “kud baš sad da se razbolim?”, “kud baš ja?” bar nekad u životu. Edukacija je namenjena svima koji bi da steknu saznanja koja će im pomoći da spreče bolesna stanja ili kada se jave simptomi , da razmeju zašto se to desilo. To je uvek prvi korak na putu traženja rešenja, znati zašto imam neki simptom.

Polaznici edukacije dobijaju mogućnost da saznaju i nauče na osnovnom nivou o sasvim drugačijem pristupu zdravlju, odnosno bolesti. Bolest i zdravlje su procesi koji se stalno prepliću i dopunjavaju. Saznaćemo jednu potpuno drugačiju logiku – biološku logiku – po kojoj je dizajniran naš organizam. Fokus je na razumevanju procesa kroz koje osoba prolazi ili je prolazila, da se ta stanja, koja nazivamo bolest, ne bi ponavljala.
Ni jedan simptom se ne dešava bez razloga, niti se dešava slučajno. Jednom kada razumemo pozadinu simptoma, mnogo lakše je ići dalje i preduzeti korake koji bi vodili samo-isceljenju.
Ova dvodnevna edukacija nam otvara oči kako bi bolest shvatili kao svrsishodan proces jer jedan visoko inteligentan organizam nije dizajniran da uništava sam sebe. Ako to ipak radi, postoje razlozi za to. Na edukaciji META-Zdravlja se ne uče tehnike.
META-Zdravlje je način razmišljanja koji omogućava da funkcioniše integrativna medicina. Osoba se posmatra celovito i svi pristupi i tehnike su primenjivi koji podržavaju organizam. U svemu tome je često veoma korisno a nekada i neophodno imati znanja i veštine visoko efikasnih tehnika za rešavanje emocionalnih blokada i ograničavajućih uverenja.

Polaznici će dobiti osnovna saznanja o META Zdravlju, odnosno o uzajamnoj povezanosti tela, uma i društvenog okruženja i o procesima samoisceljenja. Biti META zdrav znači biti svestan inteligencije sopstvenog tela, okidača stresa, emocija i uverenja koji utiču na pojavu simptoma na određenim tkivima organa, kao i koje svesne aktivnosti možemo preduzeti ka samoisceljenju i ličnom razvoju. I naravno, sve to uzima u obzir naše okruženje u svakom smislu.
Polaznici će dobiti potpuniju, kompletniju sliku o biološkoj inteligenciji ljudskog organizma i zašto je tako inteligentan organizam “izabrao” tako neprijatna stanja kao što je bolesti da bi postao celovit, odnosno isceljen.
Zdravlje nije sve, ali bez njega, sve je ništa.

Svoje interesovanje izrazite putem online prijave a organizatorka će vam se javiti u roku od 24 sata.

Tajne poremećaja u raspoloženju i ponašanju i kako izaći na kraj sa njima

Beograd 23.11.-28.11.2017.

Predavač Rob van Overbruggen PhD, META- Zdravlje Master trener, autor knjige “Isceljivanje psihe”, internacionalni govornik, učesnik dokumentarnih programa, terapeut

Sa engleskog jezika prevodi Jasmina Kova;ev, META-Zdravlje Master trener

Koristi od pohađanja:
-Razumećete bolje sebe i druge
-Saznaćete koja trauma je u pozadini kog obrasca ponašanja
-Bićete više relaksirani sa samim sobom
-Kreiraćete mapu biokompasa baziranu na ponašanju za vašeg klijenta
-Dobićete lični biokompas baziran na vašem ponašanju, tako da znate tačno na čemu da radite
-Razumevanje razlike između muške i ženske energije
-Razumevanje kako hormoni utiču na percepciju sveta oko nas
-Kako raditi sa percepcijom da bi promenili traumatsko iskustvo
-Razumevanje kako promena energije utiče na simptome
-Detaljna radna sveska

Za koga je ovaj trening?

• za terapeute i praktičare, konvencionalne I alternativne, koji žele da rade pametnije, brže i holističkije isceljivanje svojih klijenata na psihološkim problemima i problemima sa određenim ponašanjima.
Trening je veoma koristan EFT praktičarima, NLP praktičarima, hipnoterapeutima, psihoterapeutima i psiholozima, psihijatrima, savetnicima, fizioterapeutima, lekarima prirodne medicine, nutricionistima, konvencionalnim lekarima, medicinskim sestrama, homeopatima, praktičarima cvetnih esencija, refleksolozima, akupunturistima, osteopatima, hiropraktičarima, kineziolozima, reiki praktičarima, životnim coachevima, coachevima ličnih dostignuća, fitnis coachevima ili ličnim trenerima, aromaterapeutima, itd…

• za sve one koje ova tema zanima kako bi se bolje nosili sa svojim temama, poboljšali svoje odnose sa drugima, razumeli bolje svoje ponašanje i rešili neke doprinosioce tom ponašanju, za one koji žele biti sretniji i zdraviji

Preduslovi za pohađanje šestodnevnog treninga:

• Ovoren uma za nova učenja
• Otvorenost za istraživanjem sopstvenih tema
• Spremnost za vežbu u cilju osećanja efekata
• Spremnost da se zabavimo tokom procesa učenja
Odslušan Uvod u META-Zdravlje

Svoje interesovanje izrazite putem online prijave a organizatorka će vam se javiti u roku od 24 sata.

Leave a Comment