Ojačaj božansku iskru u sebi i uskladi se s njezinom vibracijom Reviewed by admin on . U životu svakog čovjeka (ako ima sreće) dolazi  taj ključan trenutak kada počinje prijelaz iz jedne dimenzije življenja u drugu. Nešto te „probudi“, „štrecne“, U životu svakog čovjeka (ako ima sreće) dolazi  taj ključan trenutak kada počinje prijelaz iz jedne dimenzije življenja u drugu. Nešto te „probudi“, „štrecne“, Rating: 0
You Are Here: Home » Duhovnost » Duhovnost općenito » Ojačaj božansku iskru u sebi i uskladi se s njezinom vibracijom

Ojačaj božansku iskru u sebi i uskladi se s njezinom vibracijom

U životu svakog čovjeka (ako ima sreće) dolazi  taj ključan trenutak kada počinje prijelaz iz jedne dimenzije življenja u drugu. Nešto te „probudi“, „štrecne“, podsjeti te da postoji još nešto od tebe i tvog života, nešto što još ne znaš, ne vidiš. Mene je probudio  Ho’oponopono.
To je početak razdoblja u kojem polako shvaćaš razliku između:

….samovažnosti i shvaćanja da su sve osobe na ovom svijetu jednako važne.

…između ponosa i poniznosti.

…„sve najbolje ja znam“ i „ puno toga možda ne znam, a možda i ništa ne znam”.

… zahtijevanja (i odbijanja svega ako nije po mom zahtjevu)  i prihvaćanja.

…osude i pomirenja.

… straha i povjerenja.

…prigovaranja (nezahvalnosti) i zahvalnosti za sve što je oko tebe.

Kad se čovjek malo osvijesti, kad mu se svjesnost proširi, onda shvati da mi na neki način jesmo Bogom dani, ali da s druge strane baš i nismo, ovisi samo kako mi gledamo na to.

Bogom – dani smo ne zato da bi cijeli svijet posložili prema svojim željama, kako nama odgovara (jer, ako ne, onda ćemo se jako ljutiti ) već smo Bogom – dani da bi oživjeli, uzvisili božansku ljubav koja je već u nama i kako bismo je dijelili s drugima.

Polako, kročeći kroz novu dimenziju postojanja,  postaješ  drugačiji čovjek, onaj koji je osvijestio i ojačao već prisutnu božansku iskru u sebi, postaješ na sliku i priliku onoga tko te stvorio – Boga, jer si sada još jače  usklađen/na s pravom, Njegovom vibracijom.

Reci mi, ima li što ljepše od Božanskog koje prebiva u svima nama i djeluje kroz ljudsko tijelo i postojanje, čini ovaj svijet lijepim, još ljepšim, punim ljubavi i mira?

Živjela nova dimenzija postojanja! Ho’oponopono hvala ti…

-Lejla Hejja

 
 

Leave a Comment