Louise Hay – kad netko živi ono što propovijeda! Reviewed by admin on . U čast preminule Louise Hay, jedna od autorica iz njezine izdavačke kuće, Pam Grout, razmatra njezinu poznatu tehniku ogledala "Louise Hay, moja mentorica, moja U čast preminule Louise Hay, jedna od autorica iz njezine izdavačke kuće, Pam Grout, razmatra njezinu poznatu tehniku ogledala "Louise Hay, moja mentorica, moja Rating: 0
You Are Here: Home » Tehnike » Tehnike opcenito » Louise Hay – kad netko živi ono što propovijeda!

Louise Hay – kad netko živi ono što propovijeda!

U čast preminule Louise Hay, jedna od autorica iz njezine izdavačke kuće, Pam Grout, razmatra njezinu poznatu tehniku ogledala
“Louise Hay, moja mentorica, moja izdavačica i najfenomenalnija 87-godišnjakinja na planetu, preporučuje rad ogledalom”, počela je prije nekoliko godina post na svom blogu Pam Grout, autorica 16 knjiga, među kojima je poznata knjiga o eksperimentima energijom E na kvadrat. U čast Louise Hay, koja je jučer “u miru prošla svoju tranziciju”, Pam je ponovno objavila taj post o tehnici kojom “umjesto da ogledalo pitaš ‘Ogledalo, ogledalce moje, na svijetu najljepši tko je’, gledaš duboko u vlastite oči i govoriš odrazu u tom ogledalu da si krasan, fantastičan, vrijedan, darovit, kreativan i sve vrste drugih istina koje kudikamo nadglasavaju biti ‘fer’.”

Pam dalje piše da joj je prijateljica Rhonda ispričala kako je gledala predavanje Louise Hay i Cheryl Richardson “I vi možete imati izvanredan život”. Louise – koja je neprestano zdušno promicala tehniku rada ogledalom – u jednom je trenutku posegnula u svoj grudnjak i izvadila ogledalce, pogledala u njega i kazala: “Hej, zgodna! Kako ide?” “E, to je kad netko živi ono što propovijeda”, napisala je Pam i dodala kako i sama razmišlja o ogledalima – o velikom ogledalu zvanom život.

“Sve što vidimo ondje vani odraz je onoga što je ovdje unutra. Unutar nas.” I kao što ne bismo zamrljan ruž pokušali popraviti na ogledalu, ističe, tako život ne možemo popraviti na ogledalu svog života. “Morate ići unutra. Odande sve potječe i ondje su sva rješenja.”

Izvor

Leave a Comment