Jesmo li mi krivi za ono što nam se događa? Reviewed by admin on . Sve što doživimo, a što ostavlja određen energetsko-emotivni ožiljak na nivou duše, traži iscjeljenje. Ukoliko se ono ne dogodi, situacije će nam se s istom tem Sve što doživimo, a što ostavlja određen energetsko-emotivni ožiljak na nivou duše, traži iscjeljenje. Ukoliko se ono ne dogodi, situacije će nam se s istom tem Rating: 0
You Are Here: Home » Eventi » Jasmina Kovačev » Jesmo li mi krivi za ono što nam se događa?

Jesmo li mi krivi za ono što nam se događa?

Sve što doživimo, a što ostavlja određen energetsko-emotivni ožiljak na nivou duše, traži iscjeljenje. Ukoliko se ono ne dogodi, situacije će nam se s istom temom ponavljati, kako bi konačno riješili bol duše, tj. iscijelili ožiljak koji nije zacijeljen.
To je neminovan proces na putu zvanom život. Ovdje ne govorimo samo o životu ovdje i sada, već o životu naše duše. Da bi se ciklus završio, ne samo da duša treba izvršiti zadatak zbog kojeg je došla, nego je potrebno da iscijeli sve svoje terete koje je uz put skupljala. Oni koji to razumiju već su korak ispred onih koji sebe smatraju žrtvom, ili nemaju sreće u životu.

Sve što nam se događa u životu je samo povratna informacija, eho onoga što je u nama, eho naših ožiljaka i naših filtera koje smo formirali u ovom životu, a i ranije. Taj eho treba pratiti i kroz proces samorefleksije otkriti o čemu se radi. To je već veliki korak naprijed. I na kraju treba tražiti korijene onog što smo otkrili da se ponavlja, a vezano je za taj eho, korijene onog što je kreiralo okidač ili već formiran obrazac.

Mnogi ne mogu razumjeti kako to da je sve u nama, da je izvor svih naših tegoba i limitacija u nama. Još nam teže pada kad čujemo da smo sami privukli nešto u svoj život. Recimo, kako progutati i prihvatiti da smo mi doprinjeli nasilju koje smo doživjeli, na prvi pogled ni krivi ni dužni.

Odgovor je upravo u emotivno-energetskim ožiljcima, ili već formiranim obrascima zbog prethodnih iskustava koji mogu biti iz ovog života, a vrlo često i od prije ovog života.  U svom radu sam identificirala 17 nivoa, vremena i dimenzija koji utječu na nas i stvaraju nam ono što bi mi jednom riječi nazvali problem, ili zaglavljenost u situaciji u kojoj smo ili koja nam se ponavlja.

Ako promatramo, recimo, samo jedan od tih doprinositelja, kao što je utjecaj energije obiteljskog stabla, jasno nam je da je to dio nas, ali da nije naša krivica što je to dio nas. Istovremeno, to ne znači da nije potrebno riješiti utjecaj te energije na određenu temu u kojoj se manifestira taj utjecaj.

Konkretno ovom temom energije obiteljskog stable se bave i tehnike kojima je to isključiv zadatak. Međutim ima i pristupa koji mogu rješavati energije obiteljskog stable, a ujedno i utjecaje mnogih drugih nivoa, vremena i dimenzija.

Rapored edukacija i radionica opusa „Okrugla duga“ s Jasminom Kovačev i povremeno odabranim gostima, pogledajte na www.TehnikaEmocionalneSlobode.com

Prijave interesa možete obilježiti na ovom linku.

 

Jasmina Kovačev

EFT Master trener, Master trener META-Zdravlja

NLP Master, i jos mnogo toga….

Coach za postizanje vrhunskih dostignuća

www.TehnikaEmocionalneSlobode.com

Autorica knjige “Preobrazite svoje slabosti u snagu“

Kreatorica edukacije „Okrugla Duga“

 
 

Leave a Comment