Samo napravi prvi korak, i dalje ne brini Reviewed by admin on . PRISTATI ILI NE, PITANJE JE SAD. Svi koraci su najvažniji. Poslala si vapaj. Možda i ne znaš da jesi. Rekla si da hoćeš. Čuo sam te. Čula sam te. I šaljem obila PRISTATI ILI NE, PITANJE JE SAD. Svi koraci su najvažniji. Poslala si vapaj. Možda i ne znaš da jesi. Rekla si da hoćeš. Čuo sam te. Čula sam te. I šaljem obila Rating: 0

Samo napravi prvi korak, i dalje ne brini

PRISTATI ILI NE, PITANJE JE SAD. Svi koraci su najvažniji.

Poslala si vapaj. Možda i ne znaš da jesi.

Rekla si da hoćeš.

Čuo sam te. Čula sam te. I šaljem obilato.

Dajem ti zbog onoga što jesi, a ne zbog onoga što činiš.

A ti, samo raširi ruke.

I primaj obilato.

Ako kažeš da ti je prerano došlo… u redu je. Sve znam…

Ako kažeš da nisi spremna… Ako kažeš da nije jednostavno… u redu je!

I znaš… ne moraš sve sama. Na tebi je „samo“ da napraviš prvi korak. I dalje ne brineš. Vidjet ćeš – noge same idu. A ti, samo koračaš. I tako… korak po korak.

Svi koraci su ispred tebe. Nema potrebe za žurbom. U svakom trenutku ćeš znati koliko je dovoljno. Da nije ni premalo, ni previše. Samo otvori srce. Oči. Uši. I napravi što treba.

Ako kažeš da bi htjela… samo još ne možeš… u redu je. Ne brini! I korak prije prvog koraka je korak naprijed! Iako ti sada više izgleda kao korak unazad…

Nulti korak je zapravo najvažniji korak. Bez nultog koraka nema ni prvog koraka! A prije njega smiješ uzeti zalet kakav god ti treba. Ako treba – samo sjedni i čekaj. I ne brini. Sve je u redu. Ali kad jednom kreneš… ma sve znaš! Iza prvog koraka dolazi drugi… pa treći. Sve po redu. Svi koraci su najvažniji. Ne možeš učiniti drugi korak, dok nisi napravila prvi. Ni peti – dok prije njega nisi othodala prethodna četiri.

U redu je ako i nisi sigurna da bi htjela… U redu je i ako se opireš… i ako se nećkaš… U redu je i ako ćeš opet reći ne… U svakom opiranju leži klica dovršenja. Možda se ne vidi na prvu… ali to je samo samo zato što između opiranja i dovršenja postoji neopiranje – kao međukorak.

Ne postoji jedno bez drugoga. Ni drugo bez prvoga. Ništa ne postoji… a da u isto vrijeme ne postoji i svaka njegova suprotnost.

I znaš… nije u pitanju želiš li ili ne želiš… možeš li ili ne možeš PRISTATI, nego je stvar u tome da TO želi biti „pristanuto“. I bit će. Prije ili kasnije.

Samo… na tebi je odluka… želiš li to prije ili kasnije?

Znajući da je svo vrijeme pred tobom.

Ti biraš.

-Larisa MravunacLeave a Comment

%d bloggers like this: