Vi i vaša srodna duša: Nisu suprotnosti te koje se privlače, nego… Reviewed by admin on .   Kod partnerskih veza mi se zaljubljujemo u suprotnost i važno ju je održavati. Nemojte postati previše slični svojim partnerima! Parovi često posve nesvj   Kod partnerskih veza mi se zaljubljujemo u suprotnost i važno ju je održavati. Nemojte postati previše slični svojim partnerima! Parovi često posve nesvj Rating: 0
You Are Here: Home » Iscjeljivanje » PSIHOLOGIJA » Vi i vaša srodna duša: Nisu suprotnosti te koje se privlače, nego…

Vi i vaša srodna duša: Nisu suprotnosti te koje se privlače, nego…

 

Kod partnerskih veza mi se zaljubljujemo u suprotnost i važno ju je održavati. Nemojte postati previše slični svojim partnerima!

Parovi često posve nesvjesno počnu slično izgledati, slušati istu glazbu i voljeti iste filmove. Čak se i ponašaju gotovo pa isto! Oblače podudarajuće sportske trenerke, identičnu opremu za bicikliranje ili skijanje, paze da im se slažu kostimi za plažu. Uskoro postanu gotovo identični i usput izgube osobnost i privlačnost koja ih je spojila na samom početku.

Vaša srodna duša nije ista osoba kao vi. On ili ona ne moraju imati ništa zajedničkog s vama, ali poanta je da evoluirate u tom odnosu. Zašto biste uopće htjeli biti s nekim tko vam je identičan? Što možete tu naučiti?

Nemojte pokušavati biti kao vaš partner i nemojte ulagati energiju da ih pretvorite u svog dvojnika. Pokušajte razumjeti razlike bez napora da ih uklonite. Nisu suprotnosti te koje se privlače nego nasuprotni polariteti muške/ženske energije, stoga je važno da se u partnerskom odnosu zadrži ta esencijalna razlika.

Ostanite muškarac i žena u punom smislu i u tom odnosu zadržite osobnost, a istovremeno evoluirajte učeći kako prihvatiti razlike.

-Marisa Peer

nenadljubic.com
 

Foto pixabay.com

Leave a Comment

%d bloggers like this: