Jeste li među onim horoskopskim znakovima kojima ovaj mjesec donosi novac Reviewed by admin on .   Sudeći po financijskim astro prognozama za kolovoz / avgust – dva znaka uopće neće imati financijskih poteškoća. Nije samo ljubav ono što će vam sjajno krenut   Sudeći po financijskim astro prognozama za kolovoz / avgust – dva znaka uopće neće imati financijskih poteškoća. Nije samo ljubav ono što će vam sjajno krenut Rating: 0
You Are Here: Home » Tehnike » Astro blog » Jeste li među onim horoskopskim znakovima kojima ovaj mjesec donosi novac

Jeste li među onim horoskopskim znakovima kojima ovaj mjesec donosi novac

 

Sudeći po financijskim astro prognozama za kolovoz / avgust – dva znaka uopće neće imati financijskih poteškoća.

Nije samo ljubav ono što će vam sjajno krenuti u  08.2017. godine, nego i novac! Ista ta Venera, sada u dobrom odnosu s Velikom Srećom – Jupiterom, vlada jednom kućom financija Ovna, a drugom
vlada Mars. Budući da Sunce i Mars prave lijep trokut sa Saturnom (vladarem kuće karijere Ovna), uspjeh vam dolazi i podiže vas na ljestvici vođa, možda. Najviše uspjeha ostvarit će oni koji se bave umjetnošću, poučavanjem i sportom, ali uspješni možete biti i u drugim granama. 08. je sjajan mjesec za promociju, za pokazivanje talenta, sebe u punom sjaju, usluga i proizvoda, piše “Balkans press“.

VAGA

08. je mjesec u kojem će se stvari odvijati u dobrom smjeru, teći prirodnim tokom i nećete morati previše da se trudite. Venera se nalazi u kući karijere Vage, utire vam put i osigurava uživanje u blagodatima koje dolaze od viših položaja ili autoriteta i donosi dobre rezultate kroz odnose s drugima, diplomaciju, šarm ili kreativne i umjetničke talente, ali i kroz sreću. Kada govorimo o sreći ili bolje prilici koja vam je na putu, imate dva asa u rukavu: Sunce i Mars. Uspjeh može doći i kroz timski rad, organizacijske aktivnosti ili one koje uključuju javnost.

ŠKORPION

08. je profesionalno jako aktivan i obećavajuć mjesec za Škorpione. Sunce, vladar kuće karijere Škorpiona nalazi se u kući karijere Škorpiona gdje mu se pridružuje i Mars, vladar kuće posla i obaveza. Sunce i Mars su planete pune energije i inicijative i sigurno će pokrenuti događaje. Vaš poduzetnički duh je stimuliran tijekom 08.2017. godine i ambicije rastu. Mnogo je snažne volje koja vodi prema uspjehu i koja ima potrebne snage. S lakoćom ćete stati pred publiku, pobjediti na takmičenju, snaći se u ulozi vođe ili se nametnuti uz Sunce – Mars dvojac. Obećanom uspjehu možemo dodati bolju zaradu i materijalnu dobit.

 Leave a Comment