TRANSURFING: SAVJETI KAKO VRATITI VOLJENU OSOBU Reviewed by admin on .   Po ovoj metodi čuvenog ruskog autora „Bitna je namjera, ne želja! Prema transurfingu, stvarnost nije nešto na što ne možemo utjecati, nego je čak možemo i bir   Po ovoj metodi čuvenog ruskog autora „Bitna je namjera, ne želja! Prema transurfingu, stvarnost nije nešto na što ne možemo utjecati, nego je čak možemo i bir Rating: 0
You Are Here: Home » Tehnike » Tehnike opcenito » TRANSURFING: SAVJETI KAKO VRATITI VOLJENU OSOBU

TRANSURFING: SAVJETI KAKO VRATITI VOLJENU OSOBU

 

Po ovoj metodi čuvenog ruskog autora „Bitna je namjera, ne želja! Prema transurfingu, stvarnost nije nešto na što ne možemo utjecati, nego je čak možemo i birati.
 

 U trećoj knjizi iz trilogije, intrigantnog naslova “Naprijed u prošlost”, ruski autor Vadim Zeland govori o putovanju kroz vrijeme te objašnjava razne fenomene prostora i vremena koji nas uvijek iznova iznenađuju.

Također, knjiga sadrži i prepisku autora s čitaocima koji iznose svoje konkretne životne probleme, pa i one ljubavne prirode, a on savjetuje kako da ih riješe primjenjujući principe transurfinga.

Kako vratiti voljenog muškarca?

Tako jedna čitateljka moli autora da je posavjetuje kako da vrati voljenog muškarca.

Vadim Zeland upozorava da uvijek najprije treba da dobro razmislimo želimo li zaista da vratimo izgubljeno i ponovo zadobijemo ljubav osobe koja nas je ostavila. Možda se ovakvim razvojem situacije spašavamo od nama još nepoznatih problema. Da bismo donijeli odluku treba da oslušnemo “šum jutarnjih zvijezda” – tihi šapat svoje duše koja nam ukazuje na pravo rješenje.

Ako ipak zaključite da zaista želite da vratite voljenu osobu, potrebno je da se usmjerite na dva važna koncepta transurfinga – unutarnju i vanjsku namjeru. Naša unutarnja namjera je usmjerena na naš osjećaj vlastitog značenja koji pokušavamo da potvrdimo i kao takva nije dovoljna za ostvarenje cilja.

Ako djelujemo samo unutarnjom namjerom, to će se svesti na uvjeravanje druge strane i organiziranje raznih akcija u svrhu obnove ljubavnog odnosa. Ako i uspijemo, stvari neće biti kao prije.

Kako postupiti? Odgovor se krije u moćnoj vanjskoj namjeri koja nastaje kad su duša i razum usklađeni.

Unutarnja namjera vašeg partnera također je usmjerena na zadovoljavanje osjećaja vlastitog značenja i zato se, da biste vratili voljenu osobu, morate odreći svoje unutarnje namjere.

Voljenu osobu moguće je vratiti samo vanjskom namjerom, a vaša unutarnja namjera preobrazit će se u vanjsku kad se vaše djelovanje preusmjeri na zadovoljenje potrebe partnera. Time ćete usrećiti partnera, ali i dobiti od njega ono što želite.

Ovdje djeluje koncept čije načelo glasi: Odrecite se namjere da nešto dobijete, zamijenite je namjerom da nešto date i dobit ćete ono čega ste se odrekli.

To načelo djeluje vrlo efikasno, kao da je prste umiješala neka čudesna sila. Uvjerite se sami – jednostavnije je nego što se čini.

Ne ostvaruje se želja već namjera

“Vaše puke želje se neće ispuniti. Vaša maštanja se neće ostvariti. Ali vaša namjera, vaš izbor potkrijepljen odlučnošću imanja i djelovanja je nepovrediv zakon i on će se neminovno realizirati”.

Prema Vadimovom savjetu, ničemu ne treba pridavati veliku važnost, veliku želju, veliku vezanost. Prevelika važnost će samo pokrenuti Sile ravnoteže koje će je umanjiti, uglavnom, na način suprotan od očekivanog. Svemu dakle treba pristupiti s mirom i blagošću, pa tako i ovome. Sve ono što je nastalo u jedinstvu duše i razuma ima veliku vjerojatnost da se ostvari, i ako osjećate da “vaša duša pjeva, a razum zadovoljno trlja ruke” dok čitate ove redove, onda se slobodno prepustite istraživanju fascinantnog svijeta Vadima Zelanda.

(aura.ba)Leave a Comment