Meta-zdravlje: Otpisani koji su prezivjeli Reviewed by admin on . Jasmina Kovacev vjeruje da tek kada razumijemo zašto nam se nešto dogodilo, puno je lakše tražiti rešenje. Najjednostavnije rečeno, META zdravlje nam daje objaš Jasmina Kovacev vjeruje da tek kada razumijemo zašto nam se nešto dogodilo, puno je lakše tražiti rešenje. Najjednostavnije rečeno, META zdravlje nam daje objaš Rating: 0

Meta-zdravlje: Otpisani koji su prezivjeli

Jasmina Kovačev, foto: privatna arhiva

Jasmina Kovacev vjeruje da tek kada razumijemo zašto nam se nešto dogodilo, puno je lakše tražiti rešenje. Najjednostavnije rečeno, META zdravlje nam daje objašnjenje zašto smo se razboljeli tada kad smo se razboljeli, odnosno zašto ja i zašto tada. To je revolucionarni pogled na zdravlje, koji nije ni alternativni, ni integrativni pristup, kao ni jednostavna uzročnost uma i tijela.

“Velik je broj onih koji traže rješenje samo na fizičkom nivou, a mi nismo samo fizička bića. Oni koji razumiju da bolest napušta svog domaćina kada više ne može da ga prepozna, oni koji razumiju da je osobni rast i razvoj neophodan dio procesa samoisceljenja, ti se jave”, priča.
“Uvijek me je interesirala suština i korijeni problema. Sa znanjem META zdravlja danas mogu da razumijem svaki zdravstveni problem moje primarne obitelji i njihove korijene. Isto tako, mogu da razumijem svoje klijente koji tragaju za zdravljem. Moja osobna dostignuća su na prvom mjestu upravo osobna – danas, kada se približavam šestoj dekadi života, zdravija sam nego ikada i bolje se osjećam nego ikada. Kada su u pitanju klijenti, to bih prepustila njima da komentiraju jer kao nelijecnik, mogu samo reći da ja nikoga ne liječim, a ujedno samoiscjeljenje se često dogadja i tamo gdje su ljudi ostali bez nade za mogućnosti ozdravljenja. Ako je netko otpisan s petostrukom dijagnozom karcinoma i prognozom od maksimum šest mjeseci, još uvijek s nama nakon više od dvije i po godine, to je pokazatelj koji puno govori. Ako je netko s Hočkins limfomom otpisan i šest mjeseci posle ritrita pošalje mail s informacijom da je potpuno zdrav, zar to ne govori puno? Ovakvih primjera je puno. Moj zadatak je da radim na emocionalno-energetskim i mentalnim blokadama procesima samoicjeljenja, a na osobi je da podrži te procese na najbolji moguć način uz dane instrukcije”, tvrdi Jasmina.

Osim kao praktičar META zdravlja, kod nas je Jasmina najpoznatija i kao Master trener EFT-ja. To je tehnika koju često mnogi banalizuju, a koja zaista smanjuje stres i otvara neke nove vidike.

“Od kada to radim zapazila sam blaže reakcije na situacije u kojima sam ranije burno reagirala. Ono što bih posebno istakla je činjenica da mi je EFT došao u život kada mi je bio najpotrebniji. Naime, novi biznis u koji smo ušli je propao u roku od tri mjeseca, što je pokrenulo u meni mnoge duboke nesigurnosti i strahove za egzistenciju, a time i mnoge psihosomatske reakcije. Imam utisak da mi je EFT tada spasio život jer su reakcije bile daleko intenzivnije od realnog razloga za to. No, logika i emocije mogu biti u potpunom raskoraku, što sam dobro osjetila na svojoj koži.”

Jasmina Kovačev će održati seminar Meta zdravlja u Zagrebu, Beogradu i Novom Sadu.

Broj polaznika je ograničen! Prijavite se još danas online:


http://tehnikaemocionalneslobode.com/…/termin…/hrvatska/
http://tehnikaemocionalneslobode.com/…/termini…/srbija/

 

lzvorLeave a Comment

%d bloggers like this: