Kako spasiti vezu u skladu s astrologijom Reviewed by admin on . Ponekad, različitosti i slabosti pripadnika hooskopskih znakova su ubojstvo za vezu. Neke stvari mogu biti normalne i uobičajene za jedan znak, dok su za drugi Ponekad, različitosti i slabosti pripadnika hooskopskih znakova su ubojstvo za vezu. Neke stvari mogu biti normalne i uobičajene za jedan znak, dok su za drugi Rating: 0
You Are Here: Home » Tehnike » Astro blog » Kako spasiti vezu u skladu s astrologijom

Kako spasiti vezu u skladu s astrologijom

Slikovni rezultat za ljubavna veza

Ponekad, različitosti i slabosti pripadnika hooskopskih znakova su ubojstvo za vezu. Neke stvari mogu biti normalne i uobičajene za jedan znak, dok su za drugi poptuno neprihvatljive. Astrologija je tu da vas spriječi da pravite kobne greške i da vam pomogne da spasite vezu!
OVAN

Ovan ima potrebu da bude prvi na listi vaših prioriteta, pogotovo ukoliko ste vi prvi njegov prioritet. Ukoliko se strast izgubi, a Ovan misli da vas više fizički ne privlači, to će dovesti do neizbježnog raskida tako da morate dati sve od sebe da vratite plamen u vašu vezu. Zbog njegove jake potrebe da bude prvi i najbolji u svemu, nikada ne uspoređujte Ovna s bilo kojim od svojih bivših partnera.

BIK

Partner Bik duboko cijeni iskrenost i suosećajnost. Iako umiju da budu konzervativni u nekim trenucima, i njihov pogled na stvari ponekad ne dozvoljava promjene i uzbuđenja, oni vrednuju život i radost najviše od svega što im pomaže da shvate potrebe svog partnera bolje nego bilo koji drugi znak. Da biste imali njihovo razumijevanje, nemojte biti tajanstveni jer oni traže potpunu otvorenost i iskrenost.

BLIZANCI

Blizanac uvijek kaže ono što mu je na pameti i isto očekuje od svog partenera. Ukoliko postoji nerazumijevanje, usmjerite energiju da objasnite svoju poziciju i stavove. Dajte vašem Blizancu prostora da diše, ne budite posesivni i budite otvoreni za promjene, prilagođavanje i kompromise zabog njihove znatiželjne i nesigurne prirode. Najveća prijetnja za vezu s Blizancem leži u ograničavanju njihove slobode.

RAK

Ni jedan znak nije toliko osjetljiv na agresiju i bol kao Rak. Ove su izrazito emotivne i osjetljive osobe koje sve što njihova voljena osoba radi uzimaju k srcu. Oni mogu da vam oproste to što ste zaboravili na njihov rođendan, ali će im biti jako teško da se izbore s vikanjem, primoravanjem ili bilo kojom vrstom zlostavljanja. Njihovoj duši je potrebna nježnost i privrženost, ali najviše od svega potrebno im je da osećaju stabilnost i da znaju da je njihov partner pouzdan.

LAV

Svakom Lavu je potreban partner koji je u skladu sa slikom koju žele da predstave svijetu. Njemu neće prijati ni jedna vrsta poniženja u javnosti i voli da bude s nekim tko je pun podrške, tko ima poštovanje i snagu. Njegova najslabija točka je zapravo njegov seksualni život, a njegov partner nikada ne bi smio seks da koristi kao sredstvo nagrade ili kazne.

DJEVICA

Djevicama je jako teško da prihvate neurednost kod svog partnera jer je njima važno da sve bude pod konac. Ipak, ukoliko nisu potpuno zgroženi ponašanjem svog partnera, rado će spremati i čistiti za svim članovima svoje obitelji, pronalazeći zadovoljstvo u tome što su voljeni baš takvi kakvi jesu. Posvećeni i stidljivi, ne razumiju velike izraze ljubavi, ali ni iracionalno i neodgovorno ponašanje. One teže za perfekcijom i može biti veoma teško udovoljiti jednoj Djevici u potpunosti.

VAGA

Nitko ne razumije skrivene strane ljudskih odnosa bolje od jedne Vage. Kako su hamonija, balans i pravda neke od stvari koje izuzetno cijene, Vage imaju averziju od neotesanosti. Izbjegnite neumjesne šale pred njima i ne budite navalentni. Najvažnije, kada ste u vezi s predstavnikom ovog znaka, je da se držite bezuvjetnog obostranog poštovanja. Kada ono nestane neće preostati ništa za spašavanje.

ŠKORPION

Nikad ne biste smjeli izdati povjerenje jednog Škorpiona. Povrijeđeni najmanjom sitnicom, Škorpioni često osećaju da ih konstantno zavaravate i na neki način očekuju da ćete ih izdati. Ukoliko želite spasiti svoju vezu sa Škorpijonom, budite direktni, iskreni i ostanite posvećeni. Pokažte im da nemaju čega da se plaše ukoliko se otvore i da ste vi pouzdani, puni ljubavi i uvijek spremni da im to i dokažete.

STRİJELAC

Svaki Strijelac smatra da su posesivnost i ljubomora prijetnja za njegovu slobodu, jednu od najvažnijih vrijednosti u njihovom životu. Oni moraju da vide da im dovoljno vjerujete da ostanu slobodni i uvijek u pokretu, koliko god da je to društveno neprihvatljivo. Ukoliko počnu da osjećaju pritisak, pogotovo kada se od njih traži da promijene svoja uvijerenja, odmah će postati otuđeni i početi da svoju budućnost usmjeravaju u drugom pravcu koji s vama nema dodirnih točaka.

JARAC

Iako Jarčevi rijetko pokazuju svoja osjećaje, lako ih je povrijediti, pogotovo kada je u pitanju njihov ponos. Oni žele da njihov privatan život ostane privatan i potreban im je partner koji će cijeniti njihovu svestranost, stabilnost i ugled. Svakom Jarcu je potrebno vrijeme da procesuira stvari prije donošenja odluke te ih stoga ne požurujte i budite strpljivi što je više moguće.

VODENJAK

Vodenjaku je uvijek potrebno vrijeme koje će posvetiti prirodi i životinjama. Njih će razljutiti kada njihov partner pokaže manjak razumijevanja i suosećanja za ekološka, humana rješenja problema s kojima svijet treba bitiu sinkronizaciji. Vodenjacima je potrebno da osjećaju da su prihvaćeni i kao da su konačno dio svog plemena. Ne isključujte ih iz svojih aktivnosti, ne odvajajte ih od svojih prijatelja i obitelji, jer će to neizbježno dovesti do toga da oni vas isključe u potpunosti iz svog života.

RIBE

Ribe su veoma darežljive, velikodušne i ljubazne, ali ne vole kada netko to koristi. Njihove granice je lako prijeći, a to uzdrma njihovu dušu iz korijena. Ribama je izuzetno važno da njihov partner ima ista uvjerenja i očekivanja kao oni da veza ne bi negdje usput izgubila svrhu i značaj.

 

komsinica.rsLeave a Comment