Najbolji način da saznate što budućnost nosi je da je planirate! Reviewed by admin on . Kraj je prolećne sezone edukacija i ono što nas očekuje je letovanje na Pašmanu (23.-30.06.2017) i tema „Upoznajte dete u sebi i saznajte kako ono utiče na vaše Kraj je prolećne sezone edukacija i ono što nas očekuje je letovanje na Pašmanu (23.-30.06.2017) i tema „Upoznajte dete u sebi i saznajte kako ono utiče na vaše Rating: 0
You Are Here: Home » Eventi » Jasmina Kovačev » Najbolji način da saznate što budućnost nosi je da je planirate!

Najbolji način da saznate što budućnost nosi je da je planirate!

Kraj je prolećne sezone edukacija i ono što nas očekuje je letovanje na Pašmanu (23.-30.06.2017) i tema „Upoznajte dete u sebi i saznajte kako ono utiče na vaše današnje odnose sa drugima“, a posle toga nova serija predavanja i edukacija na jesen.
.

Harmony program

.
Fascinantno je posmatrati  koliko se oslobađanjem emocionalnih blokada podiže svest našeg bića. Da bi otkrili sledeće slojeve onog što treba rešiti i osloboditi, pridružite nam se na Pašmanu od 23.-30.06. Održaćemo i nekoliko grupnih tretmana kao i celodnevni izlet na Kornate. Osetite i vi ono što su već mnogi pre vas. Kao agent Harmony programa, na raspolaganju smo vam bez obzira iz kog ste kraja sveta i u kojoj smeni želite slušati nekog od predavača.
.

I dalje možete da se  prijaviti online ili pozivom na (+381) 063 1608116
 .
Na jesen se opet nastavljaju naši programi, seminari i edukacije i možete izabrati nešto korisno za sebe i dobro za vaše zdravlje i lični razvoj! Evo predloga iz opusa našeg programa „Okrugla duga“:
.

1. EFT Grupni tretmani
.

Foto: Nenad Conić

Već duži period energije ispoljavaju svoje čudne puteve i privlače na EFT grupne tretmane one koji su imali dodirne tačke sa Arenom. Čitajuci ovo, ako neki deo vas oseti da bi bilo dobro da dođete, poslušajte intuiciju i priključite nam se. Energije prošlosti određuju mnogo toga u našoj današnjici. Dođite s temom koja vas danas pritiska i rešavaćemo je u dubinu sve do arene. Iskoristite energiju grupe za moćna rešavanja svojih tema.
.

2. META-zdravlje
.

Ovaj seminar ne samo da sagledava čoveka u celini i daje naučno objašnjenje veze emocija, uma, fizičkog tela i uticaja spoljašnje sredine, već je nešto što treba svakom ko radi sa ljudskim emocijama ili se bavi zdravljem ljudi na bilo koji način, kao i svakom zdravstvenom entuzijasti bar na novou Uvoda u META-zdravlje.
Na jesen krećeno s edukacijom kojoj je preduslov „Uvod u META-zdravlje“, na temu poremećaja u ponašanju. Verovali ili ne svi ih donekle imamo.
.
Možete se prijaviti online ili pozivom na (+381) 063 1608116
.

4. Dobrodošli u svoju budućnost – dvodnevni seminar
.

Biti u skladu sa samim sobom je zadatak svih nas. Kako znamo da  smo u skladu sa samim sobom i svojom svrhom? Tada uživamo u onom što radimo i ne gledamo na sat koliko ima do kraja radnog vremena. Tada se radujemo početku radne nedelje, tada nam ceo život deluje kao da smo se bavili omiljenim hobijem. Otkrijte vaš put i ono što vas ispunjava. Iskoristite svoj život  kako biste ostvarili  ono zbog čega ste tu.  Kako bi se vas život promenio kada bi ostvarili svoj puni potencijal i postali ono što zaista jeste? Da li ste ikada razmišljali za šta ste predodređeni u životu?
.
Ukoliko ste spremni već sad da nam se priključite, pozovite organizatorku u Beogradu na 063 1608116.
.
Možete se prijaviti online ili pozivom na (+381) 063 1608116.
.
-Jasmina Kovacev
 .
sponzorirani clanakLeave a Comment