CRNA LIMUNADA JE HIT OVOG LJETA: Napravite i sami napitak koji će učiniti čuda za vaše zdravlje! Reviewed by admin on . Internet je poludio za ovim napitkom. Osim što je ova limunada crna pa je zato posebnija od bilo kojeg drugog domaćeg napitka, njezini korisnici tvrde da čini č Internet je poludio za ovim napitkom. Osim što je ova limunada crna pa je zato posebnija od bilo kojeg drugog domaćeg napitka, njezini korisnici tvrde da čini č Rating: 0
You Are Here: Home » Zdravlje » Prehrana » Ljekovito » CRNA LIMUNADA JE HIT OVOG LJETA: Napravite i sami napitak koji će učiniti čuda za vaše zdravlje!

CRNA LIMUNADA JE HIT OVOG LJETA: Napravite i sami napitak koji će učiniti čuda za vaše zdravlje!

Internet je poludio za ovim napitkom.

Osim što je ova limunada crna pa je zato posebnija od bilo kojeg drugog domaćeg napitka, njezini korisnici tvrde da čini čuda za naše tijelo jer ga čisti od toksina i pomaže u rješavanju masnoća, posebno oko stomka kojima smo svi skloni.

Ako vas odbija crna boja, zanimat će vas to da je okus identičan onome kada pijete običnu limunadu, a ovo piće se pravi od samo 3 sastojka.

Glavni sastojak je onaj koji zapravo nazivaju čudotvornim, a radi se o aktivnom ugljenu koji nema okus, ali je vrlo zdrav i ima sposobnost izbacivanja svih štetnih tvari iz tijela, pa tako smanjuje nadutost. Također, stručnjaci ističu i da smanjuje nivo kolesterola kao i da pomlađuje kožu.

Zanima vas kako da napravite ovaj napitak? Donosimo recept:

4 čaše filtrirane ili flaširane vode

1/4 šalice svježeg soka od limuna

1/4 zličice aktivnog ugljena (jedna tableta)

Pomiješajte sve sastojke i po želji dodajte još limuna. Napitak poslužite hladan.

lzvor

Leave a Comment