Ovih 5 stvari polako ali nepovratno uništava vašu vezu! Reviewed by admin on . Tko se god bori s propalim brakom ili nesretnom vezom će razumjeti zašto su ove činjenice toliko važne. 1. Ne njegujete prijateljstva izvan veze Vaš partner je Tko se god bori s propalim brakom ili nesretnom vezom će razumjeti zašto su ove činjenice toliko važne. 1. Ne njegujete prijateljstva izvan veze Vaš partner je Rating: 0
You Are Here: Home » Život » Obitelj » Ovih 5 stvari polako ali nepovratno uništava vašu vezu!

Ovih 5 stvari polako ali nepovratno uništava vašu vezu!

Slikovni rezultat za relationship

Tko se god bori s propalim brakom ili nesretnom vezom će razumjeti zašto su ove činjenice toliko važne.

1. Ne njegujete prijateljstva izvan veze
Vaš partner je ujedno i vaš najbolji prijatelj? To je lijepa stvar ali ako vam je on jedini prijatelj tu nastaju problemi. Prijateljstva van veze su iznimno važna za funkcionalnu vezu, sudeći prema ekspertima.

 

 

2. Nema kontakta/ Dodirujete se prerijetko
Poljubac u obraz (ako njega uopće i ima) i povremeni sex pri posebnim prilikama nisu nikako dovoljni za vezu na duge staze. To ne znači da se trebate seksati svaki dan. Zagrljeni gledati tv i jednostavno osjećati toplinu drugoga – ta vrsta bliskosti vas drži zajedno.

 

 

3. Prijatelji ste samo s nesretnim parovima
I ostali parovi mogu imati loš utjecaj na vašu vezu: Na primjer, ako se samo družite s nesretnim parovima, njihovo nezadovoljstvo može prijeći i na vas. S druge strane, sretni parovi vam mogu biti primjer.

 

4. Ne dijelite kućne poslove
Imate osjećaj da si stalno u kuhinji? A on se ljuti jer je on taj koji svaki put mora izbaciti smeće i koji posprema uvijek iza vas? Mnogi parovi koji ne pričaju o ovome čine veliku pogrešku. Za one koji razgovaraju i koji si podijele kućne obveze, će osjećati da ih se u vezi tretira fer i pošteno.

 

 

5. Stalno kritizirate jedno drugo
Kada ste zadnji puta pohvalili vašeg partnera? A kada kritizirali? Razmislite što cijenite kod partnera i recite mu to.

IzvorLeave a Comment