Webinar s Jasminom Kovačev + vrijedno iznenađenje za sve Reviewed by admin on . Želim vam čestitati predstojeće praznike i obavijestiti vas o besplatnom webinaru na temu osobnog rasta i razvoja. na Moći ćete na kraju postavljati pitanja na Želim vam čestitati predstojeće praznike i obavijestiti vas o besplatnom webinaru na temu osobnog rasta i razvoja. na Moći ćete na kraju postavljati pitanja na Rating: 0

Webinar s Jasminom Kovačev + vrijedno iznenađenje za sve

Želim vam čestitati predstojeće praznike i obavijestiti vas o besplatnom webinaru na temu osobnog rasta i razvoja. na Moći ćete na kraju postavljati pitanja na koja ću odgovarati.
Očekujte i vrijedno iznenađenje na kraju webinara! Do sada još nitko nije dao nešto takvo 🙂
 .
Pozivamo vas da nam se priključite u srijedu 12.04. u 21 sat
na besplatan webinar s Jasminom  Kovačev
na temu osobnog razvoja!
.

Rad na sebi se uvijek isplati!

.
Svjedoci smo velikog rasta interesa za osobni rast i razvoj, mada su razumijevanja što to stvarno i znači, vrlo različita.
.
Bez obzira na to jeste li na početku aktivnog rada na sebi ili ste već uveliko na tom putu, evo prilike da sagledamo ovu temu s Jasminom Kovačev koja je već desetljećima na tom putu a ujedno pomaže drugima da što efikasnije i lakše rade na sebi. Gdje god da ste na svom putu, sigurno ćete dobiti nove uvide i razumijevanje značaja rada na sebi i što očekivati kao rezultat toga.
.
Tijekom ovog besplatnog webinara imate priliku pitati direktno Jasminu ono što vas interesira vezano za ovu temu.
.
Uključite se 10-tak minuta ranije kako bistebili sigurni da ćete uspješno ući u program.
.

Kako se uključiti na webnar?

 .
Slijedite jednostavno uputstvo u sredu navečer nešto prije 21 sat.
.
  1. Prvo kliknite na ovaj link
  2. U polje koje se pojavi na mjestu password stavite: sokak i kliknite na  riječ connect ispod toga.
  3. Dobit ćete ekran s 3 opcije, kliknite na zadnju na kojoj piše guest. Isti taj ekran se proširi na dolje gdje trebate upisati svoj username tj. korisničko ime. Ono što upišete vidjet će se kao vaše ime tijekom webinara. Znači, možete unijeti svoje stvarno ime ili po želji nešto drugo umjesto svog imena.
  4. Kliknite na “Go” pored imena koje ste unijeli.
  5. Sada ste ušli u virtualnu sobu za sastanke tj uključeni ste na webinar. Da bi Jasmina dobila vaše pitanje, skrolajte na dolje do kraja ekrana gdje ćete vidjeti prostor za pisanje poruke tj pitanja. Cilj ovog webinara je da bude interaktivan. Stoga pitajte, vaše pitanje vjerojatno ima na umu još više njih koji ovo slušaju, tako da je postavljano pitanje korisno ne samo za vas.
  6. .
Čujemo se uskoro,
.
vaša Jasmina Kovačev
.
.

Leave a Comment

%d bloggers like this: