Prilika koju nećete propustiti: Veliki seminar s Jasminom Kovačev “Otkrijte blokade obilju, zdravlju i uspjehu” Reviewed by admin on . Jasmina Kovačev je prošli tjedan odlučila svoj dvodnevni seminar praktično pokloniti - kotizacija za njega je simboličnih 75 kn. Istu večer je broj prijava prev Jasmina Kovačev je prošli tjedan odlučila svoj dvodnevni seminar praktično pokloniti - kotizacija za njega je simboličnih 75 kn. Istu večer je broj prijava prev Rating: 0

Prilika koju nećete propustiti: Veliki seminar s Jasminom Kovačev “Otkrijte blokade obilju, zdravlju i uspjehu”

Jasmina Kovačev je prošli tjedan odlučila svoj dvodnevni seminar praktično pokloniti – kotizacija za njega je simboličnih 75 kn.

Istu večer je broj prijava prevazišao kapacitet dvorane i mi smo potražili drugi, veliki prostor. Zato se sada otvara mogućnost i vama da sudjelujete u ovom izuzetnom seminaru, 06.-07.05.

Često ljudi ne mogu sebi priuštiti neki seminar, ili nisu sigurni što odabrati u moru onoga što je prisutno.

Ovom ponudom omogućavamo svima vrhunsku edukaciju. Vaš osobni rast i razvoj ne može više čekati, a ova informacija nije do vas došla slučajno.

Jasmina Kovačev je na našim područjima najpoznatija kao EFT master trener, ali to je samo dio njezine ekspertize.

Na ovom seminaru će govoriti o osobnom rastu i razvoju, u svim segmentima. Dobit ćete odgovore na mnoga pitanja, na vaša “Što”, “Kako”, “Zašto” i “Zašto ja?”. Sve što vam se događa, sve što doživljavate, mislite, osjećate… ima svoje korijene i dublji uzrok.

Odmah ćemo vam dati odgovor na pitanje “Kada”- SADA.

Seminar će vam pomoći da otkrijete svoje blokade i dobijete jednu širu sliku svog života.

S obzirom na ponudu i cijenu, očekujemo da ćemo brzo popuniti preostala mjesta u dvorani, zato požurite!

Seminar se odrzava u Zagrebu, u hotelu Antunovic. U subotu, 06.07. pocinje u 9.00 sati i traje do 16.30, a u nedjelju od 9.00 do 18.00.

Prijavite se preko linka: Otkrijte svoje blokade obilju, zdravlju i uspjehu

Proslijedite svim svojim prijateljima otvorenog uma i otvorenog srca, bit će vam zahvalni.

Vidimo se uskoro!

Leave a Comment

%d bloggers like this: