Jasmina Kovačev: EFT nije… Reviewed by admin on .   S obzirom na efikasnost ov tehnike, često se daju potpuno pogrešna tumačenja od strane onih koji ne razumiju što je EFT i na koji način djeluje.. Ovdje s   S obzirom na efikasnost ov tehnike, često se daju potpuno pogrešna tumačenja od strane onih koji ne razumiju što je EFT i na koji način djeluje.. Ovdje s Rating: 0

Jasmina Kovačev: EFT nije…

 

eftoffersgreathealingbenefits

S obzirom na efikasnost ov tehnike, često se daju potpuno pogrešna tumačenja od strane onih koji ne razumiju što je EFT i na koji način djeluje..
Ovdje su odgovori na najčešća pogrešna tumačenja.

 

EFT nije i ne djeluje jer je:

Placebo

 

EFT nije placebo, ne postižemo uspjeh zato jer vjerujemo da će funkcionorati. Efetkt placeba je inače oko 30% a rezultati s EFT tehnikom su neuporedivo veći.

 

Skretanje pažnje

Ima onih koji objašnjavaju djelotvornost tehnike time što tretmanom skrećemo pažnju i tako ne mislimo na problem. Suština je upravo obrnuta. Cilj je povezati se s onim što stvara energetsko-emotivni poremećj. Naravno, to se radi blago i potpuno sigurno za klijenta. Tu su ključne vještine praktičara.

Ne koristi dodatke

Zbog izuzetne brzine obrađivanja emocija tijekom tretmana, ponekad je klijentima nevjerojatan napredak pa pitaju jesu li s vodom dobili neke homeopatske ili Bachove kapi. EFT praktičar ne koristi nikakva dodatna sredstva u svom radu.

Zamjena simptoma

EFT ne zamjenjuje simptome. Rješavanje jednog problema ne dovodi do preuzimanja istog problema na nekom drugom mjestu. Ovakav zaključak donesu oni, koji, recimo, u radu na bolu oslobode bol na jednom mjestu a on se pojavi na drugom. Pojava bola na drugom mjestu je pokazatelj promjene emocije ili promjene aspekta.

-Jasmina Kovačev će održati proljetni ciklus edukacija EFT-ja u Zagrebu i u Istri tijekom 5. mjeseca. 

Leave a Comment

%d bloggers like this: