Jasmina Kovačev, učiteljica EFT-ja: Proljetni ciklus edukacija u Hrvatskoj Reviewed by admin on . EFT – Tehnika Emocionalne Slobode EFT osnovni nivo (nivo jedan) – dvodnevni seminar   Osnove samopomoći u savladavanju neželjenih emocija, straha, stresa, fizič EFT – Tehnika Emocionalne Slobode EFT osnovni nivo (nivo jedan) – dvodnevni seminar   Osnove samopomoći u savladavanju neželjenih emocija, straha, stresa, fizič Rating: 0

Jasmina Kovačev, učiteljica EFT-ja: Proljetni ciklus edukacija u Hrvatskoj

jasmina-kovacev-eft

EFT – Tehnika Emocionalne Slobode

EFT osnovni nivo (nivo jedan) – dvodnevni seminar

 

Osnove samopomoći u savladavanju neželjenih emocija, straha, stresa, fizičkog bola i postizanje unutarnjeg mira. U okviru ovog treninga naučit ćete i sistematski pristup za “čišćenje” svoje prošlosti i postizanje osobnog mira.

Pogledajte komentare ranijih polaznika EFT osnovnog nivoa >

Prijavite sa za EFT osnovni nivo preko ovog linka.

Održava se: 

Zagreb: 20.-21.05.2017.

 

Trajanje:          od 10-18.30

Kotizacija: 240€

 

EFT srednji nivo (nivo dva) – dvodnevni seminar, ili trodnevni (za one koji kreću putem certifikacije)

 

Preduvjet za pohađanje nivoa dva je završen EFT osnovni nivo. Proširuje i produbljuje znanje s osnovnog nivoa i dalje nadograđuje blaže pristupe neugodnim sjećanjima, mijenjanju limitirajuća uvjerenja i daje prva znanja za rad s drugima.

Za solidan nivo samopomoći preporučuju se oba nivoa. Također, oni su i prvi korak u stjecanju znanja za profesionalnu primjenu tehnike na drugima.

Oni koji pohađaju srednji nivo isključivo u cilju napredne samopomoći bez namjere da rade s drugima, mogu pohađati samo dva dana.

Treći dan je obavezan za sve koji namjeravaju raditi s drugima izvan najužeg obiteljskog kruga i stjecati certifikaciju praktičara. Tu ulaze i oni koji namjeravaju pridodati EFT drugim tehnikama koje koriste u radu s drugima.

Oni koji žele započeti rad s drugima mogu raditi certifikaciju najnižeg nivoa praktičara po standardima renomirane internacionalne organizacije AAMET. Svi koji završe srednji nivo imaju pravo ući u process certifikacije. Oni koji uspješno polože dobit će certifikat o dostignuću i na prijedlog Jasmine Kovačev AAMET-u, stječu akreditaciju EFT praktičara srednjeg nivoa.

Jasmina Kovačev je akreditirani Master trener AAMET-a i član internacionalne organizacije energetskih psihologa.

Pogledajte komentare ranijih polaznika EFT srednjeg nivoa >

Prijavite se za EFT srednji nivo preko ovog linka.

Održava se:  

Zagreb: 22.-23.05.2017.

Trajanje:   10.00-18.30

Kotizacija:  240€ dva dana, 350€ tri dana

Supervizija i mentorstvo

Prvenstveno je namijenjena onima koji planiraju certifikaciju, ali i za praktičare. Svi ce otici na svoj slijedeci nivo funkcioniranja.

Učenje EFTa je proces i supervizija i mentorstvo je ključan dio procesa. Postoji kod svake profesije koja se bavi radom s ljudskim emocijama ili zdravljem.
Tu je vrijeme da postavite pitanja koja su se javila a niste do sada dobili odgovor. Kad netko nešto pita, velika šansa je da i drugi imaju slično pitanje na umu. Kroz superviziju se uvijek ode na svoj slijedeci stupanj razumijevanja nekog segmenta.
Tijekom tog dana ćete vjezbati, učiti jedno od drugih uz mentorstvo i superviziju Master trenera. Imate sve uvjete za sigurno eksperimentiranje u radu.

Svatko tko planira rad s drugima i stjecanje certifikacije, mora imati određen broj sati supervizije.

Održava se:

Zagreb: 25.05.2017.

Trajanje: od 10.00 –  18.30

Kotizacija: Zagreb 130€

Grupni tretman

– cjelodnevni grupni tretman –

 Tretman je idealna prilika za sve koji žele osjetiti koristi grupnog rada i osloboditi dio svog emocionalnog i mentalnog tereta. Prisustvo grupnom tretmanu ne zahtijeva prethodno znanje EFT-a, međutim mnogi nakon završenog EFT nivoa dođu kako bi u praksi vidjeli i ujedno oslobodili neke od svojih opterećenja (a svi ih imamo!).

Higijenu našeg tijela obavljamo svakodnevno, a na naš um ne obraćamo pažnju mada od njega sve ovisi u našem životu. Iskoristite priliku kad god je imate i posjetite ove popularne radionice kako bi povremeno napravili veliko spremanje u svojem umu na ovim jedinstvenim radionicama. Pogledajte fascinantne fotografije snimaka energetskog polja prije i poslije grupnog tretmana.

Pogledajte komentare ranijih učesnika Grupne terapije >

Prijavite sa na Grupni tretman preko ovog linka.

Održava se:  

Zagreb: 05.05.2017., 19.05.2017.

 

Trajanje:          od 10-18.30

Cijena:     130 €

Leave a Comment

%d blogeri kao ovaj: