Jasmina Kovačev, EFT Master Trener: Jesenski ciklus edukacija Reviewed by admin on . EFT – Tehnika Emocionalne Slobode EFT osnovni nivo (nivo jedan) – dvodnevni seminar   Osnove samopomoći u savladavanju neželjenih emocija, straha, stresa, fizič EFT – Tehnika Emocionalne Slobode EFT osnovni nivo (nivo jedan) – dvodnevni seminar   Osnove samopomoći u savladavanju neželjenih emocija, straha, stresa, fizič Rating: 0
You Are Here: Home » Događanja » Jasmina Kovačev, EFT Master Trener: Jesenski ciklus edukacija

Jasmina Kovačev, EFT Master Trener: Jesenski ciklus edukacija

jasmina-kovacev-eft

EFT – Tehnika Emocionalne Slobode

EFT osnovni nivo (nivo jedan) – dvodnevni seminar

 

Osnove samopomoći u savladavanju neželjenih emocija, straha, stresa, fizičkog bola i postizanje unutarnjeg mira. U okviru ovog treninga naučit ćete i sistematski pristup za “čišćenje” svoje prošlosti i postizanje osobnog mira.

Pogledajte komentare ranijih polaznika EFT osnovnog nivoa >

Prijavite sa za EFT osnovni nivo preko ovog linka.

Održava se: 

Zagreb: 07.-08.10.2017.

Pula: 23.-24.10.2017.

Beograd: 28.-29.10.2017.

Trajanje:  od 10-18.30

 

EFT srednji nivo (nivo dva) – dvodnevni seminar, ili trodnevni (za one koji kreću putem certifikacije)

 

Preduvjet za pohađanje nivoa dva je završen EFT osnovni nivo. Proširuje i produbljuje znanje s osnovnog nivoa i dalje nadograđuje blaže pristupe neugodnim sjećanjima, mijenjanju limitirajuća uvjerenja i daje prva znanja za rad s drugima.

Za solidan nivo samopomoći preporučuju se oba nivoa. Također, oni su i prvi korak u stjecanju znanja za profesionalnu primjenu tehnike na drugima.

Oni koji pohađaju srednji nivo isključivo u cilju napredne samopomoći bez namjere da rade s drugima, mogu pohađati samo dva dana.

Treći dan je obavezan za sve koji namjeravaju raditi s drugima izvan najužeg obiteljskog kruga i stjecati certifikaciju praktičara. Tu ulaze i oni koji namjeravaju pridodati EFT drugim tehnikama koje koriste u radu s drugima.

Oni koji žele započeti rad s drugima mogu raditi certifikaciju najnižeg nivoa praktičara po standardima renomirane internacionalne organizacije AAMET. Svi koji završe srednji nivo imaju pravo ući u process certifikacije. Oni koji uspješno polože dobit će certifikat o dostignuću i na prijedlog Jasmine Kovačev AAMET-u, stječu akreditaciju EFT praktičara srednjeg nivoa.

Jasmina Kovačev je akreditirani Master trener AAMET-a i član internacionalne organizacije energetskih psihologa.

Pogledajte komentare ranijih polaznika EFT srednjeg nivoa >

 

Održava se:  

Zagreb: 10.-12.10.2017.

Beograd: 18.-20.11.2017.

Trajanje:  od 10-18.30

 

Supervizija i mentorstvo

Prvenstveno je namijenjena onima koji planiraju certifikaciju, ali i za praktičare. Svi ce otici na svoj slijedeci nivo funkcioniranja.

Učenje EFTa je proces i supervizija i mentorstvo je ključan dio procesa. Postoji kod svake profesije koja se bavi radom s ljudskim emocijama ili zdravljem.
Tu je vrijeme da postavite pitanja koja su se javila a niste do sada dobili odgovor. Kad netko nešto pita, velika šansa je da i drugi imaju slično pitanje na umu. Kroz superviziju se uvijek ode na svoj slijedeci stupanj razumijevanja nekog segmenta.
Tijekom tog dana ćete vjezbati, učiti jedno od drugih uz mentorstvo i superviziju Master trenera. Imate sve uvjete za sigurno eksperimentiranje u radu.

Svatko tko planira rad s drugima i stjecanje certifikacije, mora imati određen broj sati supervizije.

Održava se:

Zagreb: 13.10.2017.

Trajanje: od 10.00 –  18.30

 

Grupni tretman

– cjelodnevni grupni tretman –

 Tretman je idealna prilika za sve koji žele osjetiti koristi grupnog rada i osloboditi dio svog emocionalnog i mentalnog tereta. Prisustvo grupnom tretmanu ne zahtijeva prethodno znanje EFT-a, međutim mnogi nakon završenog EFT nivoa dođu kako bi u praksi vidjeli i ujedno oslobodili neke od svojih opterećenja (a svi ih imamo!).

Higijenu našeg tijela obavljamo svakodnevno, a na naš um ne obraćamo pažnju mada od njega sve ovisi u našem životu. Iskoristite priliku kad god je imate i posjetite ove popularne radionice kako bi povremeno napravili veliko spremanje u svojem umu na ovim jedinstvenim radionicama. Pogledajte fascinantne fotografije snimaka energetskog polja prije i poslije grupnog tretmana.

Pogledajte komentare ranijih sudionika Grupne terapije >

Osjetite i vi jedinstvene EFT grupne tretmane u sigurnim rukama EFT Mastera!

Održava se:  

Zagreb: 06.10.2017., 16.10.2017.

Pula: 19.10.2017.

Beograd: 22.09., 30.10., 10.11.2017.

Novi Sad: 17.11.2017.

Trajanje:  od 10-18.30

 

PRIJAVITE SE ONLINE:

http://tehnikaemocionalneslobode.com/…/termin…/hrvatska/
http://tehnikaemocionalneslobode.com/…/termini…/srbija/

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: