Feng Shui: Osam vrsta kuća u 2017. godini Reviewed by admin on . Sreća se svake godine mijenja na osnovu pomicaanja pozicija Letećih zvijezda na nebu. Na osnovu kompasne pozicije Vašeg doma ili poslovnog prostora, možete sazn Sreća se svake godine mijenja na osnovu pomicaanja pozicija Letećih zvijezda na nebu. Na osnovu kompasne pozicije Vašeg doma ili poslovnog prostora, možete sazn Rating: 0
You Are Here: Home » Eventi » SANDRA DRINČIĆ » Feng Shui: Osam vrsta kuća u 2017. godini

Feng Shui: Osam vrsta kuća u 2017. godini

Sreća se svake godine mijenja na osnovu pomicaanja pozicija Letećih zvijezda na nebu. Na osnovu kompasne pozicije Vašeg doma ili poslovnog prostora, možete saznati kakva će sreća stići na Vaša vrata.

Sjeverni ulaz
Stižu pozitivne promjene u Vaš dom. Tijekom narednih 12 mjeseci, pozitivna energija donijet će podršku Vašoj reputaciji, unaprijedit će Vaše sposobnosti i pomoći će Vam da napredujete u karijeri. Također, očekujte povećanje plaće.

Uspjeh stiže na vrata onih koji su rukovoditelji ili menadžeri.
Po pitanju emocija, slabija je dolazeća energija. Postoji mogućnost osjećaja usamljenosti ili blage depresije.
Ove godine u ovom domu, sreću treba iskoristiti na aktiviranje karijere i poslovne moći. Pojavit će se netko tko će Vam mnogo pomoći u tome.

Sjeverozapadni ulaz
Zdravstvene tegobe mogu pogoditi najstarijeg člana obitelji, što se pogotovo odnosi na mušku populaciju. Pad imuniteta. Glavobolje. Problemi u plućima i u dijelu abdomena.
Navedene zdravstvene komplikacije mogu biti ozbiljne. Naravno, treba napomenuti da će zdravstveno stanje ovisiti od stupnja blagostanja prije početka godine (zdrava prehrana, fizička vježba, dovoljno odmora). Zbog toga, svi ukućani trebaju voditi računa tijekom godine, po pitanju održavanja nivoa imuniteta i zdravlja.
Nekada, loši utjecaji mogu se preokrenuti u dobre. Ako se ispred ovih vrata nalazi vodena formacija, ta će aktivirati neku zlatnu priliku za neočekivan dobitak. Ulaganje u nekretnine se ove godine može dobro isplatiti.

Zapadni ulaz
„Vatra gori“ ove godine na ovom ulazu. Ta vatra može generirati svađe, ogovaranja, sudske sporove, sukobe i s bližim članovima obitelji i u poslovnom okruženju. Nekada ovakvi izrazito negativni utjecaji odnose i žrtve nasilja. U svakom slučaju, nadolazeću energiju treba umiriti.
Novi poslovni poduhvat može biti uspješno realiziran, naročito ako je u oblasti komunikacija.
Ako ste dugogodišnji vlasnik private firme, kreirat ćete neko dobro poslovno partnerstvo.

Jugozapadni ulaz
Na ova vrata stižu patnja, tuga i nezadovoljstvo. Treba voditi računa o sigurnosti objekta (provale, krađe), naročito tijekom 2., 4. i 5.mjeseca.
Ne posuđivati novac, jer će teško biti vraćen.
Očekuje Vas emocionalna nestabilnost.
Konflikti s bližnjima, pogotovo oko novca. Mogući zdravstveni problemi, vezani za predio pankreasa, želuca i slezene.
Po pitanju karijere ćete biti izloženi rivalima koji spletkare i nadmeću se, na taj način ugrožavajući Vaš rad.

Južni ulaz
Zdravlje, karijera i svi oblici partnerstava mogu biti narušeni tijekom godine. U ovoj nekretnini mogu biti prisutni poslovni gubici, razna iskušenja i argumenti. Također, postoji mogućnost povrede.
Mlađi zaposleni ukućani, ne trebaju riskiratina radnom mjestu, jer će napraviti pogrešne poteze.
Postoji i veoma zanimljiv izuzetak: ako je ulazni hol otvoren, širok i ugodan, možete očekivati da Vas zadesi i iznenadni financijski dobitak.

Jugoistočni ulaz
Nove i trenutne ljubavne veze bit će blagoslovljene ove godine. Postoji mogućnost ulaska u trudnoću i brak. Prinova u bližoj obitelji. Nagrada. Slavlje.
Samci će ući u blagotvornu vezu.
Ukućani nekretnine koja ima ulaz s jugoistoka mogu očekivati lijepe trenutke, osjećaje sreće i poboljšanje financijske situacije.
Moguća je promjena posla. Prihvaćanje veće odgovornosti i novih uloga mogu uroditi plodom u dostizanju izrazitog osobnog zadovoljstva.
Povećana kreativnost i novi projekti donose dobit.

Istočni ulaz
Napredak u karijeri je siguran, ali i veliki pomak po pitanju financijske situacije. Istočni ulaz je blagotvorno područje ove godine. Ulaz s istoka donosi ogromnu količinu dobre sreće u Vaš dom.
Očekujte mnogo pozitivnih događaja.
Naporan rad i marljivost s Vaše strane će Vam omogućiti da postanete prepoznatljivo lice, te i da na Vašem radnom mjestu osvojite nagrade koje zaslužujete. Budite vrijedni.
Stvorite prostor (ladica, novčanik, sef u banci) gdje ćete akumulirati dobre i redovne prihode koji će Vam stizati u toku godine.

Sjeveroistočni ulaz
Pozitivna energija u vidu ljubavi i romanse stiže na ova ulazna vrata. Mnogi će uživati u emotivnoj ispunjenosti, putovanjima i bit će u centru pažnje.
Vodena formacija može da stvori problem u vidu pojavljivanja treće osobe u vezi ili braku.
Učenje, znanje, akademski i obrazovni poduhvati, te i umjetnost, kreativnost i usavršavanje stručnog znanja ulaze u ovaj dom.

-Sandra Drinčić

Sandra Drinčić će održati 11.02. u Zagrebu seminar Feng Shui tajne za 2017. godinu,

a 12.02. Feng shui business seminar.

Leave a Comment